Hakkari Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünden Hak Sahiplerine Anahtar Teslimi İçin Duyuru

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Hak sahiplerine TOKİ Başkanlığı tarafından verilen 1.Etap ve 2.Etap’ın anahtar teslimi için, İlçede bulunan Avaşin parkında olan irtibat bürosuna gelip Mukavetname belgelerinin (Elektrik ve Su Aboneleri) tamamlamasının ardında anahtar teslimi sağlanacaktır.

Hakkari Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğünden  Hak Sahiplerine Anahtar Teslimi İçin Duyuru
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde Hak sahiplerine TOKİ Başkanlığı tarafından verilen 1.Etap ve 2.Etap’ın anahtar teslimi için, İlçede bulunan Avaşin parkında olaN irtibat bürosuna gelip Mukavetname belgelerinin (Elektrik ve Su Aboneleri) tamamlamasının ardında anahtar teslimi sağlanacaktır.

TOKİ BAŞKANIĞINDAN YAPILAN DUYURU ŞÖYLE;

Hakkari ili Yüksekova ilçe merkezinde ve bazı köylerinde 19 Mart 2016 ile 31 Mayıs 2016 tarihleri arasında sokağa çıkma yasağında taşınmazları zarar gören vatandaşlar arasında yapısı Ağır hasarlı olup yıkım firmaları tarafından yıkılan taşınmazları Hak sahipleri ile TOKİ başkanlığınca 1. Bölge 1.Etap ve 2. Etapta yapılan toplam 1256 Konut için ön sözleşmeler yapılmıştı. Hak sahiplerinin talepleri doğrultusunda 1256 Konutun kura çekimi 21.09.2019 tarihinde Noter huzurunda Yüksekova Şehir Stadyumunda yapılmıştır.

Kura çekimi sonucunda 804 dairenin hak sahipliği kesinleşen vatandaşların en son 18 Ekim 2019 tarihine kadar Yüksekova ilçemizin Güngör mahallesinde bulunan Avaşin Parkında bulunan irtibat ofisine gelip kesin Mukavetname sözleşmesinde istenen belgeleri temin ettikten sonra sözleşme imzalamaları gerekmektedir. Sözleşme imzalayan Hak sahiplerine Elektrik ve Su aboneliklerini yaptıktan sonra Anahtar teslimi yapılacaktır.

21.09.2019 tarihinde yapılan kura çekimlerinde kuradan ismi çıkmayan hak sahiplerinin talepleri tekrardan alınacaktır. 18 Ekim 2019 tarihine kadar talepte bulunmayan vatandaşların 1.Bölge 1.Etap ve 2.Etaptaki kalan 452 Adet konutun kura çekimine katılmayacaklardır.

1.Bölge 1.Etap ve 2.Etap’taki kalan 452 adet konutun kura tarihi ön çalışmalarımız bittikten sonra talepte bulunan Hak sahiplerine bilgi verilecektir. İfadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2019, 14:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER