Hakkâri’de 1 Vali Yardımcısı İle 3 Kaymakamın Yerleri Değişti

Hakkâri’de 1 Vali Yardımcısı İle 3 Kaymakamın Yerleri Değişti

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile Hakkari'de 1 vali yardımcısı değişirken, Yüksekova, Şemdinli ve Çukurca kaymakamları da değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Atamalar, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2. ve 3. maddeleri gereğince yapıldı.

Kararnameye göre yapılan atamalar şöyle, Hakkari Vali Yardımcısı Aziz Gölbaşı Urfa'nın Siverek Kaymakamlığı görevine atandı, Ordu İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu Hakkari Vali Yardımcılığına getirildi. Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramcı İller İdaresi genel Müdürlüğü Daire Başkanı olurken, Yüksekova Yeni kaymakamlığına atanan isim ise, Siirt Vali yardımcısı Resul Özdemir getirildi. Şemdinli Kaymakamı Yakup Güven Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanırken yerine Adıyaman Tut Kaymakamı Mehmet Tugay atandı.  

Çukurca Kaymakamı Murat Öztürk de Diyarbakır Silvan Kaymakamı olurken, Kayseri Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt da Çukurca'nın yeni kaymakamı olarak göreve başlayacak.

TAM LİSTEYE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ..

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER