HEWİN ISITMA - 2K KOMBİ

Kombi Isı Boyası... -2Kombi Isı boyası boya gibi uygulanabilen 24 volt elektrik ile çalışan her kat uygulamada 40 derece ısı üreten yeni nesil bir Isıtma sistemidir. 

HEWİN ISITMA - 2K KOMBİ

Kombi Isı Boyası 


-2Kombi Isı boyası boya gibi uygulanabilen 24 volt elektrik ile çalışan her kat uygulamada 40 derece ısı üreten yeni nesil bir Isıtma sistemidir. 


-Isı boyasının duvara uygulama da ölçüleri 40cmX110 cm dir.


-Isı boyası ile ısıtma gece gündüz güneş ile ısınıyormuş gibi sağlıklı ısıtma sağlar.


-Isı boyası yer kaplamaz, koku yapmaz, deforme olmaz, rutubet yapmaz, bakım gerektirmez. 200 yıl ömrü olan bir boya çeşitidir.


-Isı boyası diğer ısıtma sistemlerinin (kalorifer, doğalgaz, soba, elektrikli ısıtıcılar, vb.) aksine çok daha uygun maliyetli ve az enerji tüketimiyle bütün yaşam alanlarınızı konforlu bir şekilde ısıtır. Ayrıca boya uygulaması yapıldıktan sonra üzerine su bazlı boya, alçı, sıva veya duvar kağıdı ile kapatılabilir. 2kombi Isı Boyası Nasıl Uygulanır?
Uygulanacak alana (duvar,zemin veya tavan olabilir) ısınma ihtiyacına göre belli aralıklarla alüminyum şeritler monte edildikten sonra şeritler arasındaki alana 0,1 – 0,2 mm kalınlığında ısı boyası uygulanarak alan boyanır. Alüminyum şeritler, 220 giriş 24 volt çıkış olan trafoya bağlanarak sisteme 24 volt elektrik verilir. Isı boyasının üzerine; duvar kağıdı, sıva, alçı ve boya gibi ürünler uygulanarak işlem tamamlanmış olur. Sisteme monte edilen oda termostatı sayesinde alanın istenilen sıcaklıkta kalması sağlanır.


HEWİN ISITMA


2kombi Hakkari & Yüksekova satış temsilciliği
08.08.2022 tarihi itibariyle 2kombi ısıtma sistemlerinin satışına başlamıştır.
Hakkari, Yüksekova, Şemdinli, Çukurca, Derecik,
ve Türkiye'nin her yerine deneme kiti siparişi yapılacaktır.
2kombi Isı Boyasının çalışma sistemi iş yerinde kurulu durumdadır. Yerinde görmek için herkesi bekliyoruz. 


ADRES: Esenyurt mahallesi 1217 sokak no-11 (Eski TOKİ yolu Hilton oteli arkası) - YÜKSEKOVA


TEL: 0533 679 75 45


2kombi Isı boyası ile ilgili detaylı bilgiler için www.2kkombi.com internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2022, 14:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat yaşar
Nihat yaşar - 2 yıl Önce

Ben yüksekova oda temsilcilerini azda olsa biraz yüksekova sahip olmaları yüksekova ile ilgili sorunlarla ilgi biraz ilgili alakalı ve vicdanlı olum foto jenikkk yada bir tarafa ihtiyaç doymayın mesele yüksekova olsun size ne alternatif Hakkari yolu Hakkari’ye kalsa yanı başımdaki ilden büyük ilçesini aç susuz bırakıyor bence sivil toplum olarak mertçe görevlerinizi bırakın size yakışan bu olur

SIRADAKİ HABER