İran'ın Meşhur Yemeği 'İran Lezzet-Av Goşt' İsimli İş Yeri Yüksekova'da Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İran'ın meşhur lezzetlerini yapan ‘İran Lezzet-Av Goşt’ isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

İran'ın Meşhur Yemeği 'İran Lezzet-Av Goşt' İsimli İş Yeri Yüksekova'da Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde İran'ın meşhur lezzetlerini yapan ‘İran Lezzet-Av Goşt’ isimli iş yeri yapılan törenle açıldı.

Yüksekova Cengiz Topel  Caddesi üzerinde yer alan Orient iş Merkezi’nin 3’üncü katında ‘İran Lezzet-Av Goşt’ isimli restaurant düzenlenen törenle hizmete girdi.

İran mutfağının meşhur lezzetleri Ghormeh Sabzi, Safranlı tavuklu pilav, Gheymeh Rizeh gibi yemekler restaurant'ta satışa sunulacak.

Başkan Özdemir, Çoğaç, Geçirgen, Sevi, Durna ve Esnaflarında aralarında bulunduğu kurdele kesimiyle iş yeri açıldı.

4 kişinin istihdam edeceği ‘İran Lezzet-Av Goşt’ isimli iş yeri deneyimli kadrosuyla müşterilerine en iyi hizmeti sunacak.

Yapılan açılışa, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ziraat Odası Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi, Bir Önceki Dönem YÜTSO Başkanı Abdurrahman Pınar, Esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İş yerin sahibi Sohab Asadıgharnsaeı,‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diliyoruz'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER