'İsve Temizlik' Şirketinden Yüksekova Halkına Teşekkür Mesajı

METİN TEK - ERDİNÇ DÜZEN - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova’da 2 ay önce açılışını gerçekleştiren 'İsve Temizlik' şirketi kısa zamanda vatandaşların yoğun ilgisini kazandı.

İlçede faaliyetlerini sürdüren 'İsve Temizlik' şirketi yoğun ilgiden dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

İstanbul’da yıllardır profesyonel bir şekilde hizmetlerini devam ettiren 'İsve Temizlik' Şirketi, aynı şekilde Yüksekova’da da çalışmalarını son hızıyla sürdüreceklerini ifade ettiler.

Yoğun ilgiden dolayı 'İsve Temizlik' şirketinin sahipleri  Vedat Geçirgen ve İslam Geçirgen, videolu teşekkür mesajı yayınladılar...  

Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2021, 23:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gül Kara
Gül Kara - 3 yıl Önce

Yuksekovali olrak ben cooook mutlu oldum, sizlerin profesyonelce temizlik sirketi olarak yuksekova hizmet verdiginiz icin teşekkür ederiz.... Artik daha oncede, temizlik icin aradigimiz arkadaskar milleti bugün bu tarihte gelecegiz deyipte milleti kandirmaya "üstten üsten sözde temizlik yapanlar,yalanlarla insanları kandiranlardan! insAllah sizler sayesinde kurtulmus olduk cok iyi oldu insan hangi isi yaparsa yapsın hakkini vermeli.Boyle ihtiyac duyulan bir sirketi y.ova actiginiz icinde bizde sizlere teşekkür ederiz..

Necmettin BUZACI
Necmettin BUZACI - 3 yıl Önce

Öncelikle bu şirket-i yani işvetemizlik şirket-i vedat ve islam geçirgen kardeşlere başarılar diliyorum gerçekten çok güzel titiz ve temiz bir iş yaptıkları için kendilerini kutluyorum ve bu imkanı ayağımıza kadar getirdikleri içinde ayrıca kendilerini kutlar ve başarıların devamını dilerim

SIRADAKİ HABER