Kaymakam Çimşit Ve Başkan Özbek Pizok Bölgesindeki Vatandaşları Ziyaret Ettiler

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve Hakkari Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, İlçenin Esentepe ve Esenyurt mahallesinin arkasında yer alan Pizok mevkiinde bulunan vatandaşları ziyaret ettiler.

Kaymakam Çimşit Ve Başkan Özbek Pizok Bölgesindeki Vatandaşları Ziyaret Ettiler

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit ve Hakkari Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, İlçenin Esentepe ve Esenyurt mahallesinin arkasında yer alan Pizok mevkiinde bulunan vatandaşları ziyaret ettiler.

2 yıldan fazladır Pizok mevkiinde yaşanan arazi sıkıntısını gidermek için vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Ömer Çimşit ve Başkan Özbek vatandaşlardan bilgi aldılar.

Çok sayıda evin yer aldığı bölgede yaşayan vatandaşlar Kaymakam Ömer Çimşit ve Başkan Abdulmuttalip Özbek’ten arazilerin tapularının çıkarılması için talepte bulundular.

Bölgeyi inceleyen Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, "Vatandaşlarımızın hiçbir sıkıntı yaşamaması, evlerinde kalması için yardımcı olacağız" dedi.

Herkesin kendi arazisine kavuştuğunu görene kadar çalışacaklarını belirten Hakkari Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, "Yüksekova’ya her geldiğimizde Pizok bölgesine uğruyoruz. Tek çabamız vatandaşımızın sıkıntılarını gidermek ve onların yanında olduğumuz hissetmektir. İnşallah bu yaşanan sıkıntıyı kısa sürede gidereceğiz. Herkes evine, arsasına kavuşacak" ifadelerini kullandı.

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Hakkari Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, Esendere Belde Belediyesi Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Feyzi Yıldırım, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, Hakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Yüksekova Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Daha sonra heyet bölgede incelemelerde bulunarak bölge sakinlerinden bilgi aldılar.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2022, 01:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER