Kaymakam Doğramacı'dan '10 Ocak Gazeteciler Günü' Mesajı

Kaymakam Doğramacı'dan '10 Ocak Gazeteciler Günü' Mesajı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Doğramacı Mesajında: “Gazetecilik, Ülkede ve dünyada yaşanan gelişmelerden insanların haberdar edilmesi, kamuoyunun bilgilendirilmesi ve bilgi akışının objektif bir şekilde sağlanarak, demokrasinin güçlenmesine ve gelişmesine katkıda bulunması açısından önemli bir misyon üstlenmiştir. Halkı bilgilendirmek adına bu zorlu görevi yerine getirerek günün her saatinde fedakarlık ve sorumlulukla görevlerini icra eden gazetecilerimizin, bu mücadelesi her türlü takdirin üzerindedir. 

Doğru ve güvenilir haber yapma, objektif olma, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde barındırarak kamuoyunun aydınlatılmasını sağlayan; ilçemizin de kalkınmasında, tanıtılmasında, sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda gelişmesinde çok önemli katkıları olan ve gecesini gündüzüne katan bütün gazeteci ve medya mensuplarının "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü"nü kutlarım” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER