Kaymakam Doğramacı Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı Kuruköy Caddesinde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Doğramacı Yol Yapım Çalışmalarını İnceledi
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı Kuruköy Caddesinde devam eden yol yapım çalışmalarını inceledi.

İş sezonunun başlamasıyla birlikte ilçede başlayan yol yapım çalışmaları kapsamında Kuruköy Caddesinde yapılacak olan SSB (Silindirle Sıkıştırılmış Beton) çalışmaları öncesi başlatılan zemin hazırlık çalışmalarını Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yapılan çalışmadan memnuniyetlerini dile getiren Mahalle sakinleri Doğramacı’ya teşekkür ettiler.

Vatandaşlarla bir araya gelen ve taleplerini dinleyen Doğramacı, 4 Mahallede toplam 32 km’lik alanda söz konusu çalışmanın yapılacağını hatırlatarak, “Birkaç gün önce başlatmış olduğumuz çalışma, şuana kadar hiçbir engele takılmadan tüm hızıyla devam etmektedir. Daha önce de belirttiğimiz gibi hava şartları el verdikçe planladığımız çerçevede çalışmalarımız sonuçlanacaktır İnşallah. Daha güzel bir Yüksekova inşa etmek için yola çıktık. İlçemizin geleceği için, var gücümüzle çabalıyoruz. İnşallah planladığımız tüm çalışmaları yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca Sabırla bizim çalışmalarımıza destek veren tüm vatandaşlarımıza da teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.













Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2020, 08:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kmrn
Kmrn - 4 yıl Önce

Metin kardeş lütfen takipçisi olun ihaleyi alan firma uyanıklık yapıp sahte yollara girmesin eski yok kazınmadan yapılmasın buna dikat edilmeli

SIRADAKİ HABER