Mazbatasını Alan Başkan Durna Görevine Başladı

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkanı Selami Durna, mazbatasını almasıyla görevine resmen başladı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni Başkanı Selami Durna, mazbatasını almasıyla görevine resmen başladı.

Geçtiğimiz Hafta, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 10'uncu Olağan Genel Kurulu yapılmasıyla, 279 oyu alan Selami Durna Başkan seçildi.

Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Başkanlığını kazanan Durna, bugün öğlen saatlerinde ilçe seçim kurulunda mazbatasını alarak görevine başladı.

Görevine başlayan Başkan Durna, kendisine gelen tebrikleri makamında kabul etti.

Bundan sonra tek işimiz, gücümüz Yüksekova'ya hizmet etmektir diyen Başkan Selami Durna,''Aldığımız bu Mazbatamız Yüksekova halkına hayılı oldun. Bu görevi bize lauık gören herkese çok teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getireceğiz. Biz ilk başta değişim dedik ve değişim oldu. Artık yeniliklerle hizmet sevdamıza başlayacağız. Allah bizi bu görevimizle utandırmasın, inşallah layikiyla herkese gönlümüzdeki hizmeti sunacağız. Bu oda herkesin bundan sonra işimiz, gücümüz Yüksekova'ya hizmet etmektir''dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2022, 23:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER