Meral Akşener Yüksekova'da Esnafı Ziyaret Etti

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Yüksekova'da esnafı ziyaret etti.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanında Partililer tarafından karşılanan Akşener, Ardından ilçe merkezine geçerek esnafla bir araya geldi.

Burada İyİ Parti İlçe Başkanı Kerem Orkaç tarafından karşılanan Akşener ardından esnafı dolaşarak sorun ve taleplerini dinledi.

Vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Akşener, yanına gelen çocuklarla vakit geçirerek, tablet sözü verdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener,''15 aydır Türkiye de ki ilçelerin esnafını gezdiğini söyleyerek,Hiçbir siyasi parti görüşünü ayırt etmeden bütün esnafı geziyoruz. İktidarı yermeden kendi partimi de övmeden Eskişehir ve Antalya da ne söylüyorsam burada da onu söylüyorum. Özne esnaf, işsiz genç, problemi olan çiftçi, Burada ve diğer şehirlerde tableti olmayan ama EBA da eğitim gören çocuklar. Burada öğrendiğim her şeyi çarşamba günü konuşmama koyacağım.Ben mecliste gurubu olan bir siyasi partinin Genel Başkanı'yım. Öncelikle sizi dinleyip size dikkat çekmek durumundayım. İktidarı bu konuda uyarıp rekabeti başlatmak durumundayım. Esnaf için müşteri veli nimettir. çok uzun zamandır seçmen velinimet olmaktan çıktı. sonuç itibariyle burada bizi yönetenleri sizlerin dertlerine dikkat çekmek üzere sürekli uyarmaya çalışıyoruz. şuanda esnaf konuşulmaya başlandı. ama malesef bir yol sonra konuşulmaya başlandı. Buralara çok gidip geldim. ama uzun zamandır da gelememiştim. Yüksekova 'yı çok değişmiş buldum. İnsanlarını ve gençlerini geçmişe göre çok farklı buldum. Dolayısıyla daha sık gelmemiz gerektiğini gördüm. Viranşehir neyse Yüksekova'da o dur. Gaziosmanpaşa da neyle karşılaşmışsam burada da onu gördüm. Gümrük kapısı genç işsizlik, ticaretin sekteye uğraması gibi sorunları gündeme getireceğim’’dedi.

Konuşmasının ardından İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Hakkari'ye doğru gitmek üzere ilçeden ayrıldı.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e İyi Parti Genel Başkan Vekili Lütfü Türkkan ve partililer de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2021, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER