Muhtar Gündüz: Yürekli köyümüz için çalışıyoruz

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yürekli (Herink) köyünde çok sayıda hizmet sağlanırken, 3 bin 500 kilometrelik sulama kanalı kazandırıldı.

Muhtar Gündüz: Yürekli köyümüz için çalışıyoruz

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin Yürekli (Herink) köyünde çok sayıda hizmet sağlanırken, 3 bin 500 kilometrelik sulama kanalı kazandırıldı.

Yüksekova'da ilçesinin her yerinde olduğu gibi Yürekli köyüde de bir takım hizmetler yapıldı.

Yürekli köyün muhtarı Mahir Gündüz'ün girişimleriyle, 3 bin 500 kilometre sulama kanalı, 5 bin metrekare parke taşı, çocuklar için park alanı, kadınlara okuma-yazma kursu, Elektrik direkleri yenilenirken, köy sakinlerine gıda yardımı da eksik edilmedi.

''ELİMİZDE GELDİKÇE KÖYÜMÜZE HİZMET DECEĞİZ''

Tek derdimiz vatandaşlarımıza hizmet etmektir diyen Muhtar Mahir Gündüz, ''Gediğimiz günden beri tek amacımız hizmet oldu ve yapmayıda başardık. Köyümüz için gerekli her konu için yetkili merceklere her defasınd ailettik. Şükürler olsun bunun karşılığını da aldık. Köyümüze 3 bin 500 kilometrelik sulama kanalı kazandırdık. 5 bin metrekare parke taşı yaptırdık. Çocuklara çocuk parkı kazandırdık. Okuma-Yazma bilmeyen kadınlarımıza kurs açtık. Köydeki elektirk direkelrini yeniledik. Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza bir takım olanakalr sağladık. İnşalalh bundan sonra da aynı gayretle en iyi hizmlerini sunacağız. Tek derdimiz köyümüze en iyi hizmetini vermektir'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2023, 03:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Liste bende
Liste bende - 6 ay Önce

Merhaba, muhtarımız, 40 yılık biriken bütün hizmetleri 5 yılda yaptı tebrik ediyorum, 3 tane daha projesi daha vardı Bir tane de ben eklemek isterdim, onarım başka olacak kişiler yapar , ,,

Refik keği
Refik keği - 6 ay Önce

Tebrik ediyorum hizmetinden dolayı teşekkür ediyoruz

SIRADAKİ HABER