Muhtarlar Ve Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

Muhtarlar Ve Gazeteciler Kahvaltıda Buluştu

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

 Yüksekova ilçesinde Muhtarlar ve Gazeteciler kahvaltıda buluştu.

Yüksekova Anadolu İmam Hatip lisesi müdürü Mustafa Can tarafından  21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü ve 19 Ekim Muhtarlar Günü hasebiyle kahvaltı düzenlendi.

İlçenin İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde muhtarlarla ve gazetecilerle bir araya gelen okul yönetimi, ilçede yoğun bir tempo ile çalışan muhtar ve gazetecileri unutmadı.

Yüksekova Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltıya dünyanın dört bir yanında yaşanan gelişmeleri ve olayları kamuoyuna tarafsız olarak aktaran ve iletişim kurduğu vatandaşları bilgilendirerek haberdar eden Gazeteciler ve ilçenin Merkez ile Köy Muhtarları  iştirak etti.

Kahvaltıda  kısa bir konuşma yapan Yüksekova Anadolu İmam Hatip lisesi müdürü Mustafa Can, “Bu toplumun bel kemiği olan Muhtarlarımız ve Gazetecilerimiz,  bu toplumun dertleriyle dertlenen, bu toplumun ruhunu taşımaya çalışan gecesi gündüzü bir olan insanlarsınız. Bizler için çok kıymetli ve değerlisiniz. Bu toplumun baş mimarlarısınız’’. Dedi

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2020, 02:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gerdi can
Gerdi can - 3 yıl Önce

Üç beş muhtarı toplamışsınız güya muhtarlarla kahvaltıda buluştuk diyorsunuz. Yapıyorsanız adam gibi yapın herkese haber verin konuşulacak çok şey var.

SIRADAKİ HABER