Muhtarlardan Rektör Ceylan'a Ziyaret

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinden gelen muhtarlar, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan’ı ziyaret ettiler.

Muhtarlardan Rektör Ceylan'a Ziyaret
 HAKKARİ-Üniversitenin Zeynel Bey Yerleşkesi’ndeki yeni rektörlük hizmet binasında muhtarları ağırlayan Rektör Ceylan, onlar bir süre sohbet etti. Zeynel Bey Yerleşkesi’nin hayırlı olması dileklerinde bulunan muhtarlar, Yüksekova Meslek Yüksekokulu için de yapılacak çalışmaları destekleyeceklerini belirttiler.


Rektör Ceylan ise, muhtarların ziyareti sırasında Yüksekova Meslek Yüksekokulu ile ilgili yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Rektör Ceylan, muhtarlara çeşitli hediyeler takdim ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.İHA



Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2015, 15:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
yelda kaya
yelda kaya - 9 yıl Önce

Muhtarlar derneğinin ustun gayret ve çalışmaları canı gönülden kutlarım arkadaşların Yüksekova için neler yaptığını artık herkes guruyor anlatmaya gerek yok. Fakat bazı muhtar arkadaşları bu tur çalışmalardan uzak kaldığını guruyoruz günüm ister. Ki onlarda bu çalışmalarda yer alsınlar derneğimize başarılar diliyurum

murat
murat - 9 yıl Önce

Ustun gayret ve çabalarınızdan dulayı tebrik ediyorum Muhtarlar derneğinin cabaları e taktire şayan dur başarılarınızın devamını diliyorum

SIRADAKİ HABER