MÜSİAD Yüksekova'da İftar Programı Düzenledi

MÜSİAD Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde iftar yemeğini düzenledi.

MÜSİAD Yüksekova'da İftar Programı Düzenledi

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Müstakil İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Yüksekova Temsilciliği ilçenin İpekyolu üzerinde bulunan Simitçi Dünyasında bir araya geldiler.

Düzenlenen iftar programına, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Selami Durna, MÜSİAD Hakkari İl Başkanı Adnan Öveç, Yüksekovalı iş adamlar, İmamlar ve çok sayıda kurum müdürü katıldı.

Başkan Öveç, “Yüksekova’nın mevcut algısının değişmesinin vakti geldi. Artık Yüksekova ekonomisiyle canlılığıyla Yüksekova’da hayat var Hakkkari’de hayat var sloganıyla bilinmeli. Sadece geçmişin izleriyle değil yeni modern bir yapısıyla Yüksekova bilinmeli’’dedi.

Güzel hizmetler Yüksekova’da olacağını belirten Kaymakamı Ömer Çimşit ise,''İftar organizasyonu için MÜSİAD ilçe yönetimine teşekkür etti. MÜSİAD ilçe yönetiminin Yüksekova’daki çalışmalarına değinen Çimşit bu çalışmalarının devam edeceğine inandığını dile getirerek, “Bu birlik beraberlik ortamının vermiş olduğu güçle motivasyonla hep birlikte Yüksekovamız için daha güzel çalışmalar daha güzel hizmetler yapabiliriz’’ İfadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER