Özbek, Yüksekova'da Evlerine Yıkım Kararı Verilen Vatandaşlar İçin Kaymakam Doğramacı'yla Görüştü

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Hakkari Ak Parti İl Başkan Abdulmuttalip Özbek, evlerine yıkım kararı verilen vatandaşlarla bir araya geldi.

Hakkari Ak Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, İlçenin Esenyurt mahallesinde evlerine yıkım kararı verilen vatandaşların için, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı’yla makamında görüştü.


Kaymakam Doğramacı ile bir süre makamında görüşen başkan Özbek, daha sonra buradan ayrılarak, evlerine yıkım kararı verilen vatandaşların bulunduğu yere gitti.

Esenyurt mahallesine giden Başkan Özbek, vatandaşlarla biraraya gelerek yaşanan sorunları yerinde dinledi.


Yaşanan sıkıntıyı ilk olarak burada ikamet eden vatandaşlar bizimle paylaştı diyen Başkan Özbek, "Bu konu üzerine ilk olarak Valimizle ve bugünde kaymakamımızla görüştük. Bugün Esenyurt mahallemize gelerek, vatandaşlarımızla bu konuyu oturup konuşacağız. Bu konuyu en asgari zararla nasıl kapatabiliriz ve ilimiz açısından nasıl daha iyi bir yol bulabilirizin çabası içerisindeyiz. Bu konunun takipçisi olacak ve uygun zamanda bakanlığa da sunacağız. Gerekirse bakanlıktan bir heyetin gelir ve konu üzerinde konuşup, tartışıp, beraber bir sonuca ulaşabiliriz. Bunu da sizlerin aracılığıyla açıklıyoruz. Bizler beraber oturacak ve beraber karar vererek, sorunlarımızı çözeceğiz. Bu yaşanan sıkıntıları da çözeceğimize de inanıyorum. Eksilerimizi, artılarımız tartıp konuşacağız. Şu an bir yıkım söz konusu değil. Hiç kimse ciddi bir endişeye kapılmasın, inşallah kısa zamanda çözülecek bu sorunlar" dedi.

Başkan Özbek'e, Yüksekova Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Arslan ve parti heyeti eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2021, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER