Saygı Ailesinden Teşekkür Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden Saygı ailesinin Büyüklerinden Abdullah Saygı'nın vefatı nedeniyle ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

Saygı Ailesinden Teşekkür Mesajı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde geçtiğimiz günlerde vefat eden Saygı ailesinin Büyüklerinden Abdullah Saygı'nın vefatı nedeniyle ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

SAYGI AİLESİ MESAJINDA, "Tüm eş, dost, akraba ve hemşehrilerimiz gerek cenaze törenine ve gerekse taziyemize gelerek veya telefonla arayarak bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmadılar. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, Yurt içinde ve Yurt dışında başta İran ve Irak olmak üzere internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, tüm kanaat önderlerine, yerel yöneticiler, Milletvekillerine, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, Mahalle Muhtarlarına, gazeteciler, baro başkanları, öğretmenler, sağlıkçılar Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, Maddi ve Manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunarız" İfadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER