Şemdinlili Mümin Töre'nin (Babuş) 'Sen Yine Benim ol' Adlı Klibi Çıktı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Şemdinlili Genç Müzisyen olan Mümin Töre (Babuş) 'Sen Yine Benim ol' Adlı Klibi çıktı.

Mümin Töre, Babuş ismiyle sözü müziği kendisine ait ‘ Sen Yine Benim Ol ‘ şarkısını 2 gün önce müzikseverlerle buluşturdu.

Şemdinlide doğup büyüyen, müzik hayatına da şemdinlide arkadaşından ödünç aldığı bir gitar ile başlayan Töre (Babuş) daha sonra daha iyi imkanlar eşliğinde müziğini geliştirmek ve insanlara ulaştırmak için istanbula taşındı. 

Yaklaşık 10 senedir müzik ile uğraşan ve söz, müzik, beste yapan müzisyen Töre, (Babuş) ismiyle 'Sen Yine Benim ol' klibi dinleyenlerin tarafından yoğun ilgi gördü.

Uzun süre burada müzik hayatını devam ettiren Töre (Babuş’un) daha önce çıkardığı iki tane şarkı ve klibi de mevcut. Töre'nin (Babuş) ayrıca kürtçe ve Türkçe Şarkılarıda mevcuttur.

Yüksekova Güncel'e açıklamalarda bulunan genç müzisyen Mümin Töre (babuş),''Yıllardır müzik yapmaktayım. Şemdinlide ilkokulda başladığım bu serüven istanbulda sokak müziği, çeşitli mekanlarda canlı sahne veüniversite konserleri ile taçlandı. Üniversite de kurduğum müzik gurubu ve düzenleyip bizzat çalıp da söylediğim konserler müzik hayatımı daha iyi şekillendirdi. Bu yolda devam ederken son 2 senede, 3 tane klipli şarkım çıktı. Ve şuan çok mutluyum. İnsanların yapmış olduğum müziklerde kendinlerinden birşeyler bulup,yazdığım duygulara yakın duygularla dinliyor olması beni tarifsiz mutlu ediyor. 5 ocak 2021 de çıkan yeni şarkım ‘Sen Yine Benim Ol ‘ ve bu şarkıma gelen karşılıkların mutluluğu içerisindeyim. Yürüdüğüm bu yolda çocukluğumdan beri bir gün insanlarla ortak duygular yaşayacağımız sözler, müzikler üretme inancını hiç yitirmedim ve bugün bu inancımın meyvesini yemekteyim. Dilerim önümüzdeki süreçlerde dinleyenlerimden aldığım güçle beraber daha çok yeni duygularla ortak olacağımız şarkılarımız olur. Beni dinleyen,seven,destekleyen herkese çok teşekkür ederim''dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2021, 20:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Necmettin Dündar
Necmettin Dündar - 3 yıl Önce

Rabbim yolunu açık etsin başarıların devamını dilerim

Çiğdem toktamış
Çiğdem toktamış - 3 yıl Önce

Tebrik ederm başarılarınızın devamını diliyorum.

SIRADAKİ HABER