Silahlı Saldırıda Hayatlarını Kaybeden Sözer kardeşler Hakkari'de Toprağa Verildi

İstanbul Küçükçekmece Adalet Sarayı açık otoparkında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iş adamları H. Nazım Sözer ve Kardeşi Ercan Sözer onbinlerin katılımı ile Hakkari'de toprağa verildi.

İstanbul Küçükçekmece Adalet Sarayı açık otoparkında uğradıkları silahlı saldırı sonucu hayatlarını kaybeden iş adamları H. Nazım Sözer ve Kardeşi Ercan Sözer Hakkari'de yeğenleri Kadir Mendanoğlu ise Antalya'da toprağa verildi.

Öğle saatlerinde Hakkari'ye büyük bir araç konvoyu ile giriş yapan Sözer kardeşlerin cenazesini binlerce kişi karşıladı.

Devlet Hastanesi morguna oradan da Kıran Mahallesi aile mezarlığına getirilen cenazeleri karşılayan ailelere gözyaşlarına hakim olamadı.

Kalabalık nedeniyle yer bulamayan vatandaşlar hakim tepelere çıktılar. Yapılan duaların ardından Sözer kardeşler yan yana toprağa verildiler.

Cenaze törenine Hakkari merkez ve il dışından aşiret liderleri, kanaat önderleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri olmak üzere onbinlerce kişi katıldı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise cenaze boyunca çevrede güvenlik önlemleri aldı. Sözer kardeşlerin taziyesi ise Merzan Mahallesi dörtyol camisinde kabul edilmeye başlandı./HAKKARİHABERTV

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2022, 22:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER