Siyah İnci Güzellik Salonu Yeni Yerinde Hizmet Vermeye Başladı

Hakkari Yüksekova İlçesi’nin İpekyolu Caddesinde bulunan Akın İş Merkezinin 2.katında açılan “Siyah İnci Güzellik Salonu'' hizmet vermeye başladı.

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova İlçesi’nin İpekyolu Caddesinde bulunan Akın İş Merkezi'nin 2.katında açılan “Siyah İnci Güzellik Salonu'' hizmet vermeye başladı.

Son teknoloji cihazların kullanıldığı güzellik merkezinde Sağlık Bakanlığı onaylı ürünler ile uygulama yapılıyor.

Hem Türkiye’de hemde faklı ülkelerde eğitim alan Tülay Akarsu, daha sonra kendi alanında özel sektörde çalışma hayatına atıldı.

6 yıllık deneyimi olan Tülay Akarsu güçlü kadrosuyla “Siyah İnci Güzellik Salonu'' adıyla ilçenin en işlek caddesinde yeni adresinde hizmet vermeye başladı.

Kaliteli hizmet anlayışı ile yola çıktıklarını kaydeden Akarsu, “İşletmemizin ilçemize ve halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Siyah İnci Güzllik Merkezi olarak, Lazer epilasyon,  Botoks , Dolgu, Yüz prp , Leke tedevisi , Akne( sivilce ) tedavisi , Gözenek sıkılaştırma , Altın iğne uygulaması , Aqua peeling uygulaması , Dermaroller, Dermapen işlemi , Karbon peeling uygulaması ve cilt bakımlarıyla yenileme alanında uygulamalar yapmaktayız” İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2023, 03:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER