Üniversite Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Hakkari Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Hizmet İçi Eğitim Koordinatörlüğü tarafından personelle hizmet içi eğitim semineri verildi.

Üniversite Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri
 Çölemerik Meslek Yüksekokulu’nun konferans salonunda Hakkari Üniversitesi Rektör Danışmanı Halil Atalay tarafından personelle iki hafta süre ile “Hizmet İçi Eğitim” semineri verildi. Seminerde; kendini tanıma ve geliştirme, iş ahlakı, sorumluluk sahibi olma, kazancı hak etme, kamusal alanda protokol kuralları, zaman yönetimi, etkili konuşma ve dinleme, konuk ağırlama, kurumsal aidiyet, takım ruhu, tüketim bilinci, stresle başa çıkma, iş yaşamında yapıcı tutum, ortak değerleri benimseme, iş motivasyonunda ailenin rolü konuları ele alındı.


Burada konuşan Rektör Danışmanı Halil Atalay, kurum personellerinin kişisel gelişimlerini sağlamak, mesleki bilgi ve birikimlerini arttırmak ve motivasyonlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını belirterek, “Yaptığımız seminerlerin dönüşümleri sonucunda bu seminerlerin yararlı olduğunu düşünüyoruz. Bu alandaki çalışmalarımız devam edecektir. Bu seminerlerin düzenlenmesinde bize destek veren Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ebubekir Ceylan başta olmak üzere emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ve katılımcılara teşekkür ederim” şeklinde konuştu.


Seminerde konuşan Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan ise, “Hakkâri Üniversitesi olarak ‘Eğitim Süreklidir’ ilkesine çok önem veriyoruz. Bu ilke doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Düzenlenen bu seminer, nitelikli insan kaynağının kamu hizmetlerini eksiksiz ve düzenli bir şekilde sürdürmek amacıyla personellerimize verildi. Personellerimize yerine getirecekleri görevin gerektirdiği bilgi ve beceriler kazandırılarak hizmetlerin zaman ve kaynak israfı olmaksızın en verimli şekilde verilmesi sağlanacaktır. Üniversitemizde güler yüzlü, bilgili ve disiplinli personel kadrosu yetiştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.İHA

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2015, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER