Vangölü Turizm Yüksekova’da İlk kez Aktarmasız Otobüs Seferlerini Başlattı

Hakkari Yüksekova ilçesinde Vangölü Turizm, Yüksekova-Mersin arası direk otobüs seferleri başladı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde Vangölü Turizm, Yüksekova-Mersin arası direk otobüs seferleri başladı.

Yüksekova Vangölü turizm tarafından Yüksekova’ya bir ilk kazandırılmasıyla Şemdinli’den başlayıp Van’a giriş yapmadan, Mersine kadar direk gidecek olan otobüsler ilçe halkı tarafından sevinçle karşılandı.

İlçede yıllardır batı ilerine yapılan yolcu taşımacılığı yaşanan mağduriyetler ve Yüksekova’da nüfus potansiyelinin artmasıyla gelişen bir şehir olma yolunda önemli adımların atıldığı Vangölü firması tarafından bir ilke imza atılarak aktarmasız yoluğu başlattı.

Yüksekova’dan direk olarak Bitlis Muş Diyarbakır Osmaniye Mersin seferleri başlatılarak, Yüksekova halkını daha konforlu hizmetle buluşturdulararak ilerde Ankara ve İstanbul seferlerini de başlatacaklarını belirttiler.

Yüksekova'dan her gün yapılacak olan seferler aktarmasız bir şekilde Mersinde Son bulacak aynı şekilde Yüksekova'ya dönüş yaparak yolcu taşımacılığı devam edilmesi aynı şekilde devam edilecek.

Yüksekova'da güzel hizmetlere öncülük yapatıklarını belirten Sertaç Kartal, ''Biz Yüksekova ve Şemdinli  arası sınırsız hizmetlerimizi sunmuştuk. Van-Yükskeova arasındaki seferlerimiz zaten hız kesmeden devam ediyor. Şimdi de Yüksekova-mersin ve Mersin-Yüksekova arası aktarmasız yolculuk seyahatını hergün olmak üzere başlatıyoruz. İnşallah ileriki bir zamanda İstanbulş ve Ankara seferlerini başlatacağız. Tüm Yüksekova Halkına hayırlı olsun'' dedi.

Yüksekova Vangölü Firması Sahibi Şahbaz Bor, '' Yıllardır bölgede her şekilde yolculuk hizmetini Vangölü ailesi olarak hizmet sunduk ve bundan sonra da da aynı hevesle devam edeceğiz. Bugün itibariyle Yüksekova-Mersin ve Mersin-Yüksekova arasında aktarmasız yolculuk başlattık. Bu hizmet tüm Yüksekova halkımıza hayırlı olsun inşallah. En kısa zamanda batıya doğruda aynı şekilde hizmetler vereceğiz'' Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2022, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER