Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (4)

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları (4)

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova 2023 Yeni Yıl Mesajları...

Harun Kuruyemiş Dünyası - İslam Duman: Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

Teknocell İletişim - Tahir Demir: Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Lawash - Haşim Cindioğlu: Yüksekova halkının yeni yılını kutlar; yeni yılda sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz…

Yüksekova Optik - Nurettin Şedal: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Yaşam Gold Avm - Orhan Aydın: Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle...

Tadım Börek ve Cafe - Salih Sevinç: Tüm Yüksekova halkının yeni yılını kutlar 2023 yılının barışın hâkim olduğu, kanın gözyaşının akmadığı bir yıl olmasını temenni ederim. Saygılarımla.

La Cassa Cafe ve Bar - Recep Akbaş: Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

,

Ova Lokantası - Ayhan Dayan: 2023 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

Kemsa Giyim - Ercan Kayak: Mutluluk yağmurları altında şemsiyesiz kalmanız dileğiyle…Nice mutlu yıllara.

Er-San Turizm - Ceyhan Er: En içten ve kalbi duygularımızla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyoruz.

Epilya Cafe - Rüzgar Keskin - Muhammed Keskin: En içten ve kalbi duygularımla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Öz Damak Balık ve Restaurant - Fikret Kahraman: Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

View's Coffee - Tarık Can: Yeni yılın sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar!

TOKİ Et Market - Turan Baran: 2022 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2023 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. MUTLU SENELER…

Zagros Çay Evi - Hamdi Babat: Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!

Cizre Nuh Turizim - Devran Duman: Getirdiği mutluluğun tüm kötülükleri unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları yok edeceği güzelliklerin hayatını dolduracağı bir yıl dileğiyle.

Esma Market - Abdullah Birtek: 2023 yılının sevgi, bol mutluluk ve hatırlandıkça tebessüm yaratacak samimi anılarla dolu olması dileğiyle… Sağlıklı ve huzurlu nice yıllara!

Walens Cafe - Nihat Tutan - Erkan Kaplan: Yeni umutlarla karşıladığımız 20123 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ederim.

Gökhan Halı Sarayı - Gökhan Gökhan: Her şeyin en hayırlısını bizlere sunacak, mutluluklar saçacak bir yıl diliyorum!

Zana Okey Salonu - Kenan Düz: En içten ve kalbi duygularımla yeni yılın bütün Müslümanlar ve ülkemize kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Domino's Pizza - Tuncay Tekirdağ: Geleceği oluşturacak her yeni gününüz bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Beyaz Köşk Restorant - İrfan Artık: Yüksekova halkının yeni yılını kutlar; yeni yılda sağlık, mutluluk ve esenlikler dileriz…

Ekonomik Halk Pazarı - Fırat Ertunç: Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınız kutlu olsun.

Elvin Cafe - Yılmaz Bahadır: Dünyayı değiştirmek istiyorsan kendine inan, dostlarına inan, sevdiğine inan. Yeni yılın başarı kapılarını açması dileği ile!

Cihan Giyim - Nejdet Babat: Yeni yılınızı kutlar; sağlıklı, mutlu ve başarılı nice yıllar dilerim. Kucak dolusu sevgiler...

R-S Oto boyaları Duxone - Kazım Erhan: Her şeyin en hayırlısını bizlere sunacak, mutluluklar saçacak bir yıl diliyorum!

Gürmetal ve Çelik Çatı - Erkan Gürdan: Yeni umutlarla karşıladığımız 2023 yılının Yüksekova İlçemizin daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin yeni yılını tebrik ederim.

Elit My Garden - Engin Özeken: Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2023 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Mutlu yıllar…

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2023, 00:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER