Yüksekova Belediyesi Halkla Buluşuyor

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi mahallelerde düzenlediği toplantılarda vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yüksekova Belediyesi Halkla Buluşuyor
YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yeni Mahalle’de vatandaşlarla bir araya gelen DBP İlçe Eş Başkanı Öznur Canan, Belediye Eş Başkanı Tacettin Safalı, Daimi Belediye Meclis üyesi Fahrettin Telsaç, Fen İşleri Müdürü Erol Kurtdiş ve Su İşleri Müdürü İsmet Taşçı, mahallelinin sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinleri bu tür toplantıların yararlı olacağını ve sıkıntılarının azalacağını belirttiler.


Yüksekova Belediye Eş Başkanı Tacettin Safalı, “Bizim amacımız bundan sonraki tüm çalışmalarımızı halkla ortaklaştırmak. Yani yapacağımız çalışmayı öncellikle sizlere soracağız, uygun gördüğünüz taktirde işe start vereceğiz ya da diyelim ki sizin istekleriniz olacak biz bunu belediye çatısı altında kararlaştırdıktan sonra istediğiniz sıkıntıyı gidermek için elimizden geleni yapacağız. Elbette bizimde kusurlarımız var, bunun farkındayız. Bu saatten sonra halkımızla birlikte en iyi şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz.

Bu tür toplantılarımızı her mahallede 7’den 70’e her vatandaşımızla birlikte yapacağız. Büyüklerimizden tutun en küçüğümüze kadar hepinizin fikirleri bizim için çok önemli. Sizinle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bundan sonra bilgi alışverişinde bulunup fikirlerinizle bize ışık tutacağınız için şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.





Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2015, 13:34
YORUM EKLE
YORUMLAR
FERİT
FERİT - 9 yıl Önce

i̇nsan batiya gi̇di̇ne şaşirib kaliyor.gelde gör yüksekovayi hep merak edi̇yorum burdaki̇ beledi̇ye başkani i̇le batidaki̇ bi̇r beledi̇ye başkan arasindaki̇ fark nedi̇r.

palavra palavra
palavra palavra - 9 yıl Önce

De bırakın yaa hep bunlar hep palavra seçim yaklaştı yaa yoksa çarşı merkezindeki karı temizlemekten aciz belediye kime ne yapacak

fatihdize
fatihdize - 9 yıl Önce

nerde eski̇ ruken i̇lk aday olduğunda erdoğan gi̇bi̇ her saat gündem de i̇di̇. ama bu dönem nerde i̇se yüksekova da yok gi̇bi̇ ne sesi̇ çikiyor nede bi̇r hi̇zmeti̇ görünüyor. erdeoğan susmasi gereken yerde bi̇le durmadan sesi̇ni̇ yükselti̇yor. i̇craatlarini siraliyor. ama geweri̇n erdoğani olan ruken kayboldu.

SIRADAKİ HABER