Yüksekova Cumhuriyet İlkokulu Ve Ortaokulu 1 Aya Kadar Hazır

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2016 yılı Hendek döneminde yıkılan Cumhuriyet ilkokulu ve Ortaokulu, yeni yapısıyla 1 aya kadar tamamlanıyor.

Yüksekova Cumhuriyet İlkokulu Ve Ortaokulu 1 Aya Kadar Hazır
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde 2016 yılı Hendek döneminde yıkılan Cumhuriyet ilkokulu ve Ortaokulu, yeni yapısıyla 1 aya kadar tamamlanıyor.


İlçenin en eski okullarından biri olan Cumhuriyet ilkokulu ve Ortaokulu, Hazeyi Kuy.Pet.Ürn.Inş.San ve Tic.Ltd.Şti'nin tarafından inşası yapılmasıyla tekrardan yükseliyor.


Okulun inşası Korona Viruse rağmen çalışmaları tüm hızıyla sürürken, Okul yeni Eğitim ve Öğretim için 1 ay kadar tamamlanacağı söylendi.


Konuyla ilgili konuşan Hazeyi Kuy.Pet.Ürn.Inş.San ve Tic.Ltd.Şti'nin Sahibi Fahrettin Hazeyi, " Malum okulumuz hendek döneminde yıkılmıştı. Bizde Hazeyi Kuy.Pet.Ürn.Inş.San ve Tic.Ltd.Şti olarak Korona Viruse rağmen çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürdük hiç aksatmadan ve Allah'ın izniyle 1 aya kadar okulumuzu bitirmiş olacağız. Yeniden başlıyacak yeni Egitim ve Öğretim yılına hayırlı olmasını dileriz.''dedi


Öte yandan, Hakkari Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Nazmi Yakar ise okulun inşasını gezerek incelemelerde bulundu. Yetkili firmadan bilgi alan Müdür Yakar, Yüksekovalılar için hayırlı olsun temennisinde bulunarak okuldan ayrıldı.





Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2020, 02:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER