Yüksekova'da 2. PTT Şubesi Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 2. PTT Şubesi hizmet vermeye başladı.

Yüksekova'da 2. PTT Şubesi Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde 2. PTT Şubesi hizmet vermeye başladı.

İlçenin Kültür Sanat Sokağında açılan PTT 2. Şube vatandaşların kargo ve diğer işlemlerini daha hızlı gerçekleştirmek için hizmete girdi.

İlçede tek PTT şubesinin olmasından dolayı yaşanan yoğunluğun azaltılması için yapımı tamamlanan 2. Şube tam donanımlı olarak vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

Yeni açılan PTT şubesinde posta, havale, bankacılık, HGS, ödeme ve kargo gibi birçok işlemin yapılması halk tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sınırsız bir hizmetle Yüksekova halkına hizmet sunacaklarını belirten 2. Şube PTT Müdürü Dilruba Merve Canan, "İlçemizde PTT hizmetlerine erişimde yaşanan güçlükleri göz önünde bulundurarak vatandaşın PTT hizmetlerine erişim imkanlarını arttırmak ve PTT önlerinde oluşabilecek kuyrukları en aza indirgemeyi hedefliyoruz diyen Müdür Canan, "yeni açılan PTT şubesinin tüm Yüksekova halkına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum." İfadelerini kullandılar.

"PTT 2. ŞUBENİN ADRESİ NEREDE VE HANGİ İŞLEMLER YAPILACAK"

İlçede bulunan PTT şubesinde oluşan uzun kuyruklar, özellikle kış mevsiminde vatandaşları oldukça zor durumda bırakmakla beraber insanların rutin hayatlarında yapması gereken işlerden geri bırakıyor ve fazla zamanlarını alıyordu. İlçenin Güngör Mahallesinin Kültür Sanat Sokağı, Markova Giyim ve Migros AVM yanı adresinde Yüksekova halkının hizmetine ikinci bir PTT şubesi açıldı. Söz konusu şubede normal PTT şubelerinde yapılabilen elektrik fatura tahsilatları, telefon ve diğer tüm fatura tahsilatları, sosyal yardım ödenekleri, döviz işlemleri, para transferleri gibi işlemlerin yanı sıra kargo kabul ve kargo gönderim hizmeti de verilmektedir.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2022, 00:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erdoğan vardar
Erdoğan vardar - 2 yıl Önce

Halkımıza yakışır çümkü çok zorluk çekti Yüksekova halkı dahada iyi şeyler olacak işAllah

SIRADAKİ HABER