Yüksekova'da 35 Çocuğa Kışlık Ayakkabı Hediye Edildi

''Bir iyilik Hareketi Derneği'' Hakkari Şubesi tarafından Yüksekova ilçesinde 35 çocuğa kışlık ayakkabı hediye edildi.

Yüksekova'da 35 Çocuğa Kışlık Ayakkabı Hediye Edildi

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

''Bir iyilik Hareketi Derneği'' Hakkari Şubesi tarafından Yüksekova ilçesinde 35 çocuğa kışlık ayakkabı hediye edildi.

''Bir iyilik Hareketi Derneği'' Hakkari Şubesi Başkanı Şilan Dursun, ilçede yardıma muhtaç çocuklar için harekete geçti.

Başkan Dursun İlçe merkez ve köylerde tespit ettiği yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına kışlık ayakabılar hediye ederken, yaşanan duruma karşı bundan sonra da da aynı gayretle çocukalara yardımlarını sürdüreceğini belirtti.

''ELİMİZDE GELDİKÇE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE ULAŞACAĞIZ''

Önceden aileleri tespit ettiklerini belirten Başkan Şilan Dursun, ''Biz kampanyı bir ay önceden başlatıyoruz gönlünden ne gelirse işte 10 TL, 20 TL fark etmiyor. Kim ne kadar destek olabiliyorsa kampanya tamamladıktan sonra bize bu ayakkabıları gönderen sponsorlarımız var sponsorlara mesela şöyle ki onlar 500 TL ayakkabıyı bize 200-300 TL’ye veriyorlar. Biz ona göre bir fiyat çıkartıyoruz onlarda ayakabıları bize teslim ediyorlar. Ondan sonra eğlence düzenliyoruz, bağış değilde eylence düzenleyip hediye ediyoruz. İşte kaç çocuksa diyelim ona göre bir yer ayarlıyıp bir eğlence düzenliyoruz. Biz bu ay 35  çocuğumuzla eğlencemizi düzenlemek için bir alan ayarlayıp eylenceli müziklerle balonlarla süslerler süsleyip hediyelerle bide yaş pastası kesiyoruz doyasıya eyleniyoruz. Ayrıca derneğimiz hiç bir derneğe ve partıye ve kuruma mahsup değil sadece gönüllü olarak çalışıyoruz. Bizde ilk olarak burada 35 çocuğa 35 kışlık ayakkabi hediye ettik. Bundan sonrada aynı şekilde devam edceğiz. 4 yıldır 25 Şehir 15 ülkede faaliyet gösteren çocuk topluğu bir iyilik hareketinin bu haftaki durağı Hakkari Yüksekova’da onlarca çocuğa bot hediyesi veren ekip pasta kesip çocuklarla doyasıya eglendiler diyebilirim'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2023, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER