Yüksekova'da Bilardo Turnuvası yapıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde '3 bant bilardo turnuvası’ düzenlendi.

Yüksekova'da Bilardo Turnuvası yapıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde '3 bant bilardo turnuvası’ düzenlendi.

İlçenin Özgürlük Meydanı ve Anafartalar Caddesinde bulunan Milano İş merkezinin zemin katında yer alan ''Dostlar Diyarı Bilardo salonu'' 70 kişinin katılımıyla 3 bant bilardo turnuvası başlattı.

Yüksekova'da 2 yıldır yapılan bilardo yarışmasına ilgi artarken, ''Dostlar Diyarı Bilardo salonu'' tarafından 3 bant yarışması gerçekleştirildi.

Dostlar Diyarı Bilardo Salonun sahipleri Abdulselam Dayan ve İbrahim Dayan, ‘’ 2 buçuk yıldır mekânımızı açtık tek hedefimiz Yüksekova ilçemizde spor dalında olan 3 bant bilardo geleneğini yaymak. Ve başardık da bu 2 yıl süre zarfında bu bizim 5. 3 bant turnuvamızdır. Başta Hakkâri merkez ve ilçemizde baya ilgi görüp yoğun katılım sağlandı. Gönül isterdi ki ilçemizde sadece bu aktiviteler bilardo üzerinde kısıtlı kalmasın. Bu tenis turnuvalarında da olur, başka bir spor dalı üzerinde de olur. Biz mekân sahipleri olarak elimizden geldikçe her zaman olduğu gibi yılda 2 defa 3 bant turnuvası düzenleyeceğiz. Şimdiden turnuvaya katılan oyuncu arkadaşlarımıza başarılar dileriz’’ İfadelerini kullandılar.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2023, 21:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER