Yüksekova'da Bilardo Turnuvası yapıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde '3 bant bilardo turnuvası’ düzenlendi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde '3 bant bilardo turnuvası’ düzenlendi.

İlçenin Özgürlük Meydanında bulunan Aka İş Merkzeinin 2'inci katında yer alan Zirve Bilardo salonunda yapılan yarışmaya 37 kişi katılımıyla gerçekleşti.

Yüksekova ilçesinde aktivitelerin az olmasından dolayı, yapılan Bilardo Turnuvasına yoğun ilgi gösteren seyirciler yarışmayı büyük heyecanla izlediler.

2 hafta boyunca yapılan Bilardo Turnuva yarışmasının müsabakalarında 37 kişi içinde 3 kişi finale kaldı.

Yapılan final yarışmasında birinciliği Çetin Yorgun alırken, ikinci Musa Demir, Üçüncü ise Sedat Ataş oldu.

Büyük bir çekişmeyle biten Bilardo Turnuvasının ödüllerini Yüksekova Eski Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Sarı, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç ve Yüksekova Halkın Sesi Gazetesi Sahibi Ali Yiğit vererek tebrik ettiler.

Birinci olan Çetin Yorgun,’’ Yüksekova’nın Zirve Bilardo salonunda turnuva vardı bizde katıldık ve 2 hafta boyunca büyük çekişmeyle büyük heyecanla şükür birinciliği aldık. Ben özellikle burada bu turnuvayı organize eden Servet Sarıcan’a teşekkür ediyorum Çünkü Yüksekova’da bazı işleri yarışmaya döndürmek daha eğlenceli oluyor. Bizde güzel bir ortamda yarıştık ve kazandık. Nihayet ödüllerimizi de aldık. Bize bu etkinliği yaşatan herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Turnuva düzenlemesini organize ettiklerini belirten Servet Sarıcan ise,’’ Biz bu sefer değişik birşey yapalım dedik Yüksekova’da 'Bilardo 3 Bant turnuvası' düzenledik. Biz 2 hafta boyunca gerçekleştirdiğimiz turnuvayı bitirdik. 37 kişi katıldı ve bugün finalde oynan 3 kişi ile sona erdi. Ama biz bundan sonra hep devam edeceğiz bu turnuvaları. Bugün kazan 3 kişiye ödüllerin vererek tebrik ettik. Bize bu imkanı sağlayan Zirve bilardo sahibi Arafat Özer beye de teşekkür ediyoruz’’ İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2022, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER