Yüksekova'da Kar Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, 15 santimi bulması ardında, Hıfzıssıhha kurulunun aldığı kararla ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Yüksekova'da Kar Nedeniyle Okullar Tatil Edildi

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde akşam başlayan kar yağışı,15 santimi bulması ardında, Hıfzıssıhha kurulunun aldığı kararla ilçede okullar 1 gün süreyle tatil edildi.

Hıfzıssıhha kurulunun aldığı karar şöyle,''Yoğun kar yağışı nedeniyle 21 Aralık 2021 Salı günü İlimiz Merkezinde taşımalı eğitime, Yüksekova İlçemizde ve bağlı köylerinde ise okullarımızın tamamında eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir.

Günlerdir meteoroloji tarafından yağış ile ilgili uyarılar yapılmasıyla akşam saatlerinde kar yağışı etkisini göstermeye başlamasıyla adeta ilçede hayatı durma noktasına getirdi.

İpekyolu ve Cengiz Topel caddeleri üzerinde seyir halinde olan sürücüler ilerlemekte zorlanırken, Yüksekova Belediyesi, Karayolları, İl Özel İdaresi ekipleri de caddelerde biriken karları temizleme çalışmalarına devam ediyor. Öte yandan ilçede kar yağışı da devam ediyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halk
Halk - 2 yıl Önce

Ee çarşanba ne olacak daha kötü olacak

SIRADAKİ HABER