Yüksekova'da Minikler Tiyatro Gösterisi Düzenledi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesindeki Murat Işık Anaokulu öğrencilerinin sahneledikleri tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesindeki Murat Işık Anaokulu öğrencilerinin sahneledikleri tiyatro oyunu büyük beğeni topladı.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Kültür Merkezinde yapılan tiyatro gösterisine Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Gençlik ve Spor Müdürü Sami Keskin, Yüksekova Milli Eğitim Şube Müdürü Serdal Elmacı, Yüksekova Milli Eğitim Şube Müdürü Cumali Kaya, veliler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sahnede hünerlerini sergileyen minikler, izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Miniklerin gösterisini büyük bir keyifle izlediklerini belirten Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, "Bize böyle güzel bir gece yaşatan miniklerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Bizde Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu güzel etkinliklere değer katıp, yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. Yarınlarımızın mimarı çocuklarımızın neler yapacağına şahit olduk. Yarının Türkiye'sine tüm çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştiriyoruz. Hepsini yürekten kutluyorum" dedi.

Okul Müdürü Fatih Basmacı ise değişik bir etkinliğe imza attıklarını belirterek, "Çocuklarımız burada kendilerini kanıtlayarak güzel oyunlar sergilediler. Bizi yalnız bırakmayan herkese de teşekkür ediyoruz. Amacımız, bu tür etkinlikleri geliştirmektir" ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerden Büşra Özen de, çocukların sahne becerileri ve özgüvenlerinin gelişmesi için tiyatro oyununu sergilediklerini belirterek, "Gösterimi 20 öğrenci ile gerçekleştirdik. Güzel bir akşam yaşandı. Eğlence dolu bir etkinlik oldu. Herkese teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2022, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER