Yüksekova'da ''Rodin Nargile Okey'' İsimli iş Yeri Açıldı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşayan Genç girişimci olan Fırat Balidağ ile Ferhat Kütükçüoğlu ''Rodin Nargile Okey'' isimli iş yeri açtılar.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde yaşayan Genç girişimci olan Fırat Balidağ ile Ferhat Kütükçüoğlu ''Rodin Nargile Okey'' isimli iş yeri açtılar.

Yüksekova'nın Cengiz Topel Caddesinin, Eski Sineme Sokağında Nedim Dara İş Merkezinin Teras katında bulunan ''Rodin Nargile Okey'' isimli iş yeri  düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İzzettin Metin, Yüksekova S.S. 16 No'lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Behçet ÖzdemirHakkari Tüketiciler Birliği Derneği Başkanı Perviz Geçirgen, Yüksekova Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Kerem Öztunç, İpek Mahalle Muhtarı Murat Balin, İş İnsanı H.Habib Öner, Muhtarlar, Esnaflar ve çok sayıda Vatandaş katıldı.

Başkan, Abdurrahman Pınar, Vedat Çoğaç, Perviz Geçirgen ve Kerem Öztunç'un yaptığı  kurdele kesimi ile iş yeri hizmete açıldı.

''Rodin Nargile Okey'' İş Yerin Sahipleri  Fırat Balidağ ile Ferhat Kütükçüoğlu, ‘’Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederek, iş yerinin Yüksekova’ya hayırlı olmasını diledi.''

İş yerin açılış düzenlemesini (Süsleme) ise, 'Maskot Organizasyon Dünyası' Tarafından Yapıldı.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2022, 18:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER