Yüksekova'da Yol Asfaltlama Çalışmaları Devam Ediyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tüm ana yollar ve sokaklar için asfaltlama çalışması devam ediyor.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde tüm ana yollar ve sokaklar için asfaltlama çalışması devam ediyor.

Yüksekova ilçesinde başlatılan BSK yol asfaltlama çalışmalarıyla kentin çehresi değişti.

Yüksekova Kaymakamlığı ve Yüksekova Belediyesinin çalışmaları sonucu bitümlü sıcak karışım (BSK) yol asfaltlama çalışmaları çerçevesinde asfalt serimi tamamlanma aşamasına getirildi.

İlçenin Güngör, Cumhuriyet, Kuruköy, Yeni Mahalle ve Esentepe mahallelerinde biten yol asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, yetkililerden bilgi aldı.

Yüksekova'nın hiçbir yolunun asfaltsız kalmayacağını ifade eden Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, "Sıcak asfalt yol çalışmalarımızı yerinde inceledik. Yüksekova'mızda her konuda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımlarımızı hızlı bir şekilde tamamlayacağız inşallah. Mevsim şartları el verdiği sürece kalan yolları da bitirmek için projelendirip çalışacağız. Yapılan tüm hizmetler Yüksekova halkımıza hayırlı olsun. Tek gayemiz vatandaşın hayır duasını almaktır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 11:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 2 yıl Önce

Tmam hizmet güzel bişey de bu 7 .sene ye giriyor bitmedi bu yollar havalar güzel ken niye yapılmıyor da kışa yakın başlanıyor sayın kaymakam yazıktır günahtır bu millete eğer bitirme gibi bir düşünce ceniz varsa emin olun 3 aylık bir çalışmadır bu yollar ara sokaklar dahil hepsini toplan 40,50 km etmez yeterki niyet olsun zamana yaymanın bir faydası yoktur

Ümit Taş
Ümit Taş - 2 yıl Önce

Yüksekovanın Yeşildere mahallesindeki sokaklara bakılmadı her halde gelip görsünler ne haldelerrr

SIRADAKİ HABER