Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu Törenle Açıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Kanıt Eğitim Kurumları bünyesinde ‘Kanıt Özel Öğretim’ kursu törenle açıldı.

Yüksekova Kanıt Özel Öğretim Kursu Törenle Açıldı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde Kanıt Eğitim Kurumları bünyesinde ‘Kanıt Özel Öğretim’ kursu törenle açıldı.

İlçenin Dize mahallesinde hizmete açılan Kanıt Özel Öğretim Kursu açılışına Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit,  Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar,  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Eski Milletvekili ve Avukat Esat Canan, Gazeteci Necip Çapraz,  İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İskender Akdoğan, Cumali Kaya, Yüksekova Double Tree By Hilton’un Sahibi Seyfettin Karay, Yüksekova DoubleTree by Hiltonun Genel Müdürü Ufuk Egemen Turan, Yüksekova Nişan Alışveriş Merkezleri Sahibi Cevher Nişan, İpek Mahallesi Muhtarı Murat Balin, Kanaat Önderi Salih Orbay, Hacı Mehmet Baskın, Avukatlar, Öğretmenler, Öğrenciler ve Esnaflar katıldı.


24 derslik ve 300 kişilik etüt salonu bulunan Kanıt Özel Öğretim kursu açılış kurdelesini kesen Kaymakam Çimşit, Eğitim kurumunun hayırlı olması dileklerinde bulundu.



Açılışın ardından Kaymakam Çimşit ve beraberindekiler Eğitim kursunu gezerek, Kurum Kurucularından Mehmet Sıdık Karay’dan bilgi aldılar.



Herşey Yüksekova İçin Olduklarını Belirten Mehmet Sıdık KarayEğitim alanında gençlerimize böyle donanımlı bir ortam yaratmanın gururunu yaşıyoruz. Gençlerimizle birlikte geleceğe bakmak, bizim için büyük önem taşımaktadır ve gençlerimizi geleceğe taşımak hepimizin görevi. Bugün açılışını yaptığımız kurum açılışımıza katılan Başta Yüksekova Kaymakamımız Ömer Çimşit'e ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz" dedi.



Törenin ardından katılımcılara kokteyl ikram edildi.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2022, 03:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER