Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Muhtarlarla Bir Araya geldi

Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Yüksekova Öğretmen Evinin yemek salonunda muhtarlarla yemekli toplantı yapan Kaymakam Ömer Çimşit, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile muhtarlık müessesi hakkında görüş ve talepleri dinledi.

Yüksekova Öğretmenevinde muhtarlarla yemekli toplantı yapan Kaymakam Ömer Çimşit, “Cumhurbaşkanımız ve İçişleri Bakanımız, muhtarlık müessesine çok önem gösteriyor. Muhtarlarımız bizim mahalle ve köylerdeki temsilcimizdir, onlar oranın gücüdür. Sizler vatandaşın talebini, bulunduğunuz yerdeki ihtiyaç sahiplerini, köyünüzün ihtiyaçlarını ve köylerdeki önemli konuları direkt bize ileterek haberdar ediyorsunuz. Bizler de devletimizin imkânlarını vatandaşlarımıza götürüyoruz. Siz değerli muhtarlarıma teşekkür ediyor, hepinizin gününü kutluyorum’’ dedi.

Programa, Yüksekova kaymakamı Ömer Çimşit, Yüksekova İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Çağrı Gir,  Yüksekova Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Arslan, Yüksekova İlçe Müftüsü Erol Kılıç, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Atael, Yüksekova Gençlik Merkezi Müdürlüğü İlhan Yılmaz, Yüksekova Özel İdare ve Şantiyesi Şefi Hasan Yalın, Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdurrahman Pınar, Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, Muhtarlar ve Kurum Amirleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2022, 19:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER