Yüksekova Kaymakamlığı'nın logosu değişti

Hakkari'nin Yüksekova kaymakamlığı logosu değiştirildi. Yeni logo, basın ile paylaşıldı.

Yüksekova Kaymakamlığı'nın logosu değişti
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Kaymakamlığı, kurumsal logoda değişime gitme kararı aldı. Kararın ardından tasarlanan ve kabul gören yeni logo, basınla paylaşıldı.

Kaymakamlıktan konu hakkında şu açıklama yapıldı:

"Yüksekova İlçemiz her alanda yeniden bir yapılandırılma sürecine girmiş bulunmaktadır. Bu nedenle; İlçe Kaymakamlığımız, her alanda kendi farklılıklarını ifade eden, geçmişten günümüze kadar sahip olduğu değerlerinden gelen gücünün bilincinde, geleceğe dair umutlarını ve hayallerini görünür kılacak, şehir kimliğini ifade edecek bir çalışma başlatmıştır. Bu hedef doğrultusunda şehrimizin tarihi kültürel ve yerel özelliklerini yansıtan, geleceğe bakışını ifade eden bir İlçe Kaymakamlık logosuna ihtiyaç duyulmuş ve bu nedenle kurumsal bir logo oluşturulmuştur.

YÜKSEKOVA KAYMAKAMLIK LOGOSU

Yüksekova Kaymakamlığı yeni kurumsal logosu, köklerinin manevi bir iklimden beslendiği, tarihimizin derinliklerinden ve kültürümüzün zenginliğinden gelen özellikleri ile geçmişten geleceğe uzanan kadim bir ağaç üzerinde tasarlanmış olup, ilçemizi en güzel şekilde ifade edeceğine inandığımız benzersizliğin, zerafetin, ilahi sanatın inkişafı olan ve Yüksekova olarak ülkemizde en uzun süre bir gelinlik gibi üzerimizde taşıdığımız kardan ilhamla, logo tasarımımızda “Kar Kristali” bir ağacın dalları gibi dünün, bugünün ve geleceğin ifadesi olarak temel sembol olarak kullanılmıştır. Kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz."



Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2019, 14:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER