Yüksekova Kızılay Şubesinden Örnek Davranış

Hakkâri’nin Yüksekova ilçesinin Kızılay şubesi bu sefer ilçede yardıma muhtaç vatandaşlar için harekete geçti.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin Kızılay şubesi bu sefer ilçede yardıma muhtaç vatandaşlar için harekete geçti.

Bölgede güzel işlere imzalar atan Yüksekova Kızılay Şubesi, Bu sefer İlçe’de Yardıma Muhtaç vatandaşlar için yardım toplamaya başladı.

Yüksekova Kızılay şubesi tarafından toplanacak tüm yardımlar eşit bir şekilde Yüksekova’da yardıma muhtaç olan vatandaşlara dağıtılacaktır.


''Yüksekova'da Yardıma Muhtaç Vatandaşlara yardım etmek için herkese çağrıda bulundular''

Yüksekova Kızılay Şubesi tarafından yapılan duyuru şöyle,
’’ Sayın Kurum amirlerimize,Eğitim, Sağlık, Diyanet ve diğer tüm kurum çalışanlarımıza, esnafımıza, tüm sivil toplum örgütlerimize ve tüm duyarlı halkımıza,  Dünyada ve Türkiye’de yayılan virüs salgını nedeni ile insanlık büyük bir imtihandan geçmektedir.  Deprem, sel, yangın ve bu gibi salgın hastalıklarda bir ibret aramak lazım. İnsanların kaynaşma ve dayanışma fırsatı olarak görmek lazım. Tarihte her musibette tarihin seyrini değiştirecek kahramanlar önlerinde duran musibeti kendi Bilgi ve becerileri ile üstesinden gelmeyi başarmış ve tarih sayfalarında yer almışlardır. Biz Yüksekova Kızılay şubesi olarak sizlerin de bu fırsatta birer kahraman olabileceğinizi düşünerek destekleriniz ile bu musibeti bir fırsata çevirerek Yüksekova’daki ihtiyaç sahibi ailelere gıda, temizlik ve muhtelif malzemeleri alıp dağıtmak üzere çağrıda bulunuyoruz. Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ediyoruz. Rabbim yapacağınız tüm yardım ve destekleri hayır yazması dileği ile.’’ İfadelerine yer verildi





Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, 13:41
YORUM EKLE
YORUMLAR
Peki naşat
Peki naşat - 4 yıl Önce

Yüksekova Kızılay başkan yönetici ve gönüldaşlarını tebrik ediyorum bu zor günlerde yaptıkları onuru bir davranış

Sevgi
Sevgi - 4 yıl Önce

Allah razı olsun. Gerçekten Kızılay Yüksekova da çalışıyor.Bunu her mahallede görüyoruz

SIRADAKİ HABER