Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 2 - (2021)

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 2 - (2021)

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.

HARUN KURUYEMİŞ - İSLAM DUMAN: Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

ORPAK OTO - TURGUT ORPAK: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini diler; selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.

GÜÇLÜ AUTO - SAVAŞ ÖNER: Mübarek Kurban Bayramının İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk içerisinde yeni bir hayata başlaması dilek ve temennilerimle daha nice huzurlu sağlıklı ve mutlu bayramlar.

DOĞAN AUTO - DOĞAN DAĞDEVİREN: Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

GEVER AUTO - MESUT ÖNER - ÖZGÜR KINA: Mübarek Kurban Bayramının İslam Alemine ve tüm insanlığa sağlık ve mutluluk içerisinde yeni bir hayata başlaması dilek ve temennilerimle daha nice huzurlu sağlıklı ve mutlu bayramlar:

AK UMUT YAPI MİMARLIK GRUP ŞİRKETİ - ŞAHABETTİN YALÇIN: Aziz milletimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramını kutluyor, bayramın hepimize sağlık, mutluluk, huzur getirmesini ve içerisinde bulunduğumuz zor günleri geride bırakmamıza vesile olmasını temenni ediyorum.

KEYART DİZAYN YAPI DENETİM LİMİTED ŞİRKETİ - MİMAR FIRAT YALÇIN Bayram demek, barış ve kardeşlik demektir. Bayram demek, hatırlama, hatırlanma, heyecan ve huzur demektir. Kurban Bayramı'nız kutlu olsun.

VESTEL BAYİİ - ERDAL YALÇIN:  Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, bu mübarek ayın tüm insanlığa barış, sağlık ve hoşgörü getirmesini temenni ederim.

ÜÇ KARDEŞLER YAPI İNŞAAT - KEREM BALTACI: Kurban Bayramı vesilesiyle sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmenizi diliyorum

BELİN PARKE - YÜCEL BALTACI: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.

SİMİTÇİ DÜNYASI - MÜTALİP GELİNCİK: Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyoruz

İSVE TEMİZLİK ŞİRKETİ – İSLAM & VEDAT GEÇİRGEN: Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dilerim. Bayramınız mübarek olsun.

ARAM RENT A CAR / FERDİ İRDEM: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dileriz.

BİZİM OVA MARKET - REMZİ DUMAN: Küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştık. Kurban Bayramı'nız mübarek olsun.

BİZİM ET DÜNYASI - NEJDET ÖZBİÇEN - NEDİM ÖZBİÇEN: Kurban Bayramınızı kutlar, nice bayramlara sağlıkla ulaşmanızı temenni ederiz.

KAYA TİCARET - MAHSUN KAYA: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dileriz.

FIRAT İLETİŞİM - HAMİT DURMUŞ: Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

GÖKTAŞLAR İNŞAAT - AYVAZ GÖKTAŞ: Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

LİVA GÜZELLİK MERKEZİ - İŞ ADAMI - SADIK BEYOĞLU: Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

YASOVA MOBİLYA: 'Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Kurban Bayramınız yaşadığınız tüm sorunları alıp götürmesi dileğiyle.. Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm dertleriniz deva bulsun.''

GEVER ÇAY BAHÇESİ - YUSUF DOĞAN - HARUN ÇİFTÇİ: Kurban Bayramınızı en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, size, sevdiklerinize ve bütün milletimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.

JAKAMEN - MUHAMMET KAYAK: Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.

DOĞU DÖNER - NEDİM ATAŞ: Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

VANGÖLÜ TURİZM - ŞAHBAZ BOR: Özlemleri gideren, her türlü dargınlıkları ve kırgınlıkları unutturan bayramlar, sevgi ve hoşgörü duygularını güçlendirerek, sevinç ve mutluluğu yaşadığımız özel günlerdir. Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2021, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER