Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 3 - (2020)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 3 - (2020)
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.


MENPA DÖVÜZ / NECİP PINAR - Kurban Bayramı vesilesiyle sağlıklı, huzurlu, esenlik dolu günler geçirmenizi diliyorum.



KÜMESH CHİCKEN / ATİLLA KAHRAMAN - Bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, umut, birlik ve dirliği sağlayan Kurban Bayramı kutlu olsun.



YURTİÇİ KARGO YÜKSEKOVA ŞUBESİ / KEREM ŞAHİN - Kurban Bayramı’nın size ve ailenize sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum.



YURTİÇİ KARGO YÜKSEKOVA ŞUBESİ / KEREM ŞAHİN - Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.



KARTAL MOBİLYA / ÜBEYİT KARTAL - Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun… Kurban Bayramınız mübarek olsun.




NOWAX YAPI DEKORASYON - SEYHAN ÇEVİK -Kurban Bayramı’nın bütün evlere, gönüllere, huzur ve bereket getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.



BİRLİKLER İNŞAAT -Kurban Bayramı'nın başta İslam alemi olmak üzere tüm dünyaya sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum. İyi bayramlar...



KOZA SPOT / ERCAN MENGEŞ - 
Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Bayramınız Kutlu olsun…


OVA LOKANTASI / AYHAN DAYAN - Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, hayırlı günlere haberci olmasını temenni ederim.



DOĞU DÖNER LOKANTASI / NEDİM ATAŞ - Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…



RİTİM BAR & OCAKBAŞI - Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız kutlu olsun.




GÜNEŞ TAVUKÇULUK / HAMZA ŞİN - Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı Kutluyorum.



ELİTE MY GARDEN HOTEL - Bizi yaratan Allah’a şükürler olsun. Bütün müslümanlara hayırlı olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



ESCAR AUTO - Allah'u Teala bu mübarek Kurban Bayramınızı hayırlı işlerinizin başlangıcı olarak kabul etsin. Kurban Bayramınız hayırlı ve mübarek olsun.



GÖKTAŞLAR İNŞAAT VE HAFRİYAT - Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara…


TOKNO CİTY  / GSM  / CAHİT ÖZTUNÇ - Yüreklerde bir esinti ve barış paylaşımına en sıcak “merhabadır” bayramlar.



Her gününüzün bayram coşkusu ve mutluluğu içinde sevdiklerinizle birlikte geçmesini dilerim.



DUMAN TİCARET / SEKVAN DUMAN - Yüksekova halkına güzellik, birlik, beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Tüm İslam alemine Kurban Bayramı vesilesiyle barış ile huzur getirmesini diliyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun.




ŞEHİR İÇİ / SERVİS ŞOFÖRLERİ - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.



ERCİ DÖNER / HAKKI ERCİ - Bizi yaratan Allah'a şükürler olsun. Esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle... Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm İslam Alemine hayırlı olsun.



EMPATİ CAFE - METİN ULALI - HÜSAMETTİN ULALI - MEHMET AKAY - Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bu bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!




ŞAL VE EŞARP DÜNYASI / ZAFER KILIÇ - Bizi yaratan Allah'a şükürler olsun. Esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle... Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm İslam Alemine hayırlı olsun.



HARUN KURUYEMİŞ - 
Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2020, 14:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER