Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 4 - (2020)

Bayramda ortak temenni: "huzur olsun, sıkıntılar bitsin"

Yüksekova - Kurban Bayramı Mesajları 4 - (2020)
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL



Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları bayram mesajlarında, Dünya genelinde başlayan Koronavirüs salgının bitmesi Huzur ve adaletin sağlanması, yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce çözülmesi temennisinde bulundular.


ONUR KIRTASİYE / - SEYİT CELALETTİN HAŞİMİ ONURSAL - Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle bölge halkına ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesine Allah'tan diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun!



SAVAŞAN MOTORS / ZAHİR SAVAŞAN - Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun.. İyi niyetle başladığımız her gün sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kurban Bayramınız mübarek olsun.



ERKUŞ AUTO / BİLAL ERKUŞ - Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir Kurban bayramı dileriz. Hayırlı Bayramlar...



BAJAR YAPI DENETİM / BURHAN YILMAZ - NAZIM YİĞİT - Mübarek Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Mutlu Bayramlar…



SİMA SERAMİK / MAHKUM KEĞİ - Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram halkımıza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.



İŞÖZÜ HARİTA MÜHENDİSLİK / ÜMİT İŞÖZÜ - Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.



SAFİR GÜZELLİK MERKEZİ / FAZİLE YAŞAR - Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.



KORKMAZ KIRTASİYE / YAZAR CUMHUR KORKMAZ - Bu mübarek KURBAN BAYRAMI'nın bütün İslam alemine özellikle de ezilen halklara kutlu olmasını diler barış, kardeşlik, özgürlük içinde nice mutlu, huzurlu, umutlu ve sağlık dolu bayramlar dilerim. Cejna we pîrozbe...



CADDE CAFE / BARIŞ DÜŞÜNMEZ - Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınızı kutlarım...


KEYART DESİGN MİMARİ TASARIM OFİSİ  / FIRAT YALÇIN - Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun.


YÜKSEKOVA VESTEL BAYİİ  / ABİDİN YALÇIN VE ERDAL YALÇIN - Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm Yüksekova halkına saygılarımı sunarım.



HEDEF BETON / ŞERİF BİRAL - Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Kurban Bayramı geldi, hoşgeldin. Mübarek bayram halkımıza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.



FİLO DAĞI ULUDORUK - Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban bayramınızı kutlarım...



JAKAMEN / MUHAMMED KAYAK - Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm Yüksekova halkına saygılarımı sunarım.



GÜNDÜZ İNŞAAT / HEKİM GÜNDÜZ - Yüksekova halkına güzellik, birlik, beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Tüm İslam alemine Kurban Bayramı vesilesiyle barış ile huzur getirmesini diliyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun.



ARENA AYAKKABI DÜNYASI / ADNAN TÜNER - Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Kurban Bayramları dileğiyle.



FURKAN KÜNEFE - Bizi yaratan Allah'a şükürler olsun. Esenlik, huzur ve mutluluk dileklerimle... Kurban Bayramınız mübarek olsun, tüm İslam Alemine hayırlı olsun.



ELVİN MOBİLYA / SEYFETTİN DOĞAN - Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bu bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!



Mutluluk, huzur, hayırlarla dolu bugünden daha güzel yarınlar diliyorum mübarek Kurban Bayramınızı kutluyorum.




ŞEN PİLİT / AYKUT OĞUZ - Mübarek Kurban Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…



DERİNSU ÇEYİZCİM / ŞEFAFETTİN DERİNSU - Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tüm Yüksekova halkına iyi bayramlar dilerim.



CAFE TUANA PATİSSERİE / MUHAMMED ÖZBEKER - Her şeyin daha güzel olacağı, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik dolu günlere biran önce kavuşmamız dileğiyle mübarek Kurban Bayramınızı kutlarım.


Yüksekova halkına güzellik, birlik, beraberlik dolu her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Tüm İslam alemine Kurban Bayramı vesilesiyle barış ile huzur getirmesini diliyoruz. Kurban Bayramınız mübarek olsun.





Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2020, 08:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER