Yüksekova Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Açılışı Yapıldı

METİN TEK - ERDİNÇ DÜZEN YÜKSEKOVA GÜNCEL

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Yüksekova ilçesine geldi.

Havayolu ile Yüksekova Selahaddin Eyyübi Havalimanı'na gelen Bakan Ziya Selçuk; Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Esendere Belde Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, Hakkari Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Yüksekova Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Yüksekova İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, AK Parti Hakkari İl Başkanı Abdulmutallip Özbek ve kurum amirleri tarafından karşılandı.

Havalimanından sonra İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Ahmedi Hani Ortaokuluna geçen Bakan Selçuk, öğrencilerle sohbet ettikten sonra onlarla voleybol ve basketbol oynadı.

Bakan Selçuk’un okul ziyaretinin ardından Hakkari il merkezine geçti.

Hakkari ve ilçelerin toplu okul açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Zoom üzerinde ilçelere bağlanarak okul açılışlarını yaptı.

Yüksekova Güngör mahallesinde yapılan Muharrem Malazgirt Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin açılış kurdelesini Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Osman Doğramacı, Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, okul yönetimi ve öğrenciler katılımıyla açılışı yapıldı.

Okul açılışın ardında okulu gezen Kaymakam Doğramacı öğrencilerle hasbihal ederek hayırlı olmasını diledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER