Yüksekova Onbaşılar Köyünde Bulunan Öğrencilere Pizza İkramı Yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde bulunan Domino's Pizza Şubesi ile Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü Derneğinin ortaklaşa çalışması sonucu, İran sınırında bulunan Onbaşılar (Hirmîn) köyündeki öğrencilere Pizza ikramında bulundular.

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinde bulunan Domino's Pizza Yüksekova Şubesi ile Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü Derneğinin (YEKDASDER) ortaklaşa çalışması sonucu, İran sınırında bulunan Onbaşılar (Hirmîn) köyündeki öğrencilere Pizza ikramında bulundular.

Domino's Pİzza Yüksekova Şubesi ile Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü Derneği (YEKDASDER) görevlileri, özellikle sınır boylarında yaşayan çocukların ulaşamadığı tatlara ulaşmasında ön ayak olmaya ve çocukların gönüllerine dokunmaya devam ediyor.

Domino's Pizza Yüksekova Şubesi ile Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü Derneğinin (YEKDASDER) üyeleri, köyün meydanında kurdukları stantta 150 çocuğa pizza dağıttı.

Domino's Pizza Yüksekova Şubesinin Sahibi Tuncay Tekirdağ, “Yüksekova Ekolojik Kültürel ve Dağcılık Spor Derneği (YEKDASDER) ile birlikte gerçekleştirmek istediğimiz ortak projenin birinci adımı olan bu etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk. Bu projenin asıl amacı, şehir merkezine uzak olan köylerimizdeki öğrencilerimize ulaşmak ve bizim için değerli olduklarını hissettirmektir. Çocukların yüreklerine dokunmak ve her şey çocuklar için başlattığımız proje ile sınırda bulunan yemek kültürü içerisinde pizzanın ne olduğunu bilmeyen çocuklara ulaşmak ve yüreklerine dokumaya çalışıyoruz. Farkındalıkla böyle güzel projeler üreteceğiz. Projemize destek vermek isteyen hayırsever ve gönüllü arkadaşları da bekliyoruz. Şimdiden herkese teşekkür ediyoruz'' dedi.

"Her şey çocuklar için" diyen YEKDASDER Yöneticisi Fırat Baki, ''Yüksekova Ekolojik Kültürel Spor ve Dağcılık Derneği  İle Dominos Pizza Yüksekova Şubesiyle etkinlik yaptık. Bu hafta yürüyüş ve tırmanış dışında farklı bir etkinlik yapmak istedik. İran sınırında bulunan Onbaşılar köyünde çocuklarımızla beraber olduk. Çocuklarımızın yüzlerindeki gülümsemelere bir katkıda bulunmak istedik. Bu etkinlikte katkıları bulunan YEKDASDER üyeleri ve Domino's Pizza Yüksekova Şubesinin sahibi Tuncay Tekirdağ'a şükranlarımı sunuyorum'' İfadelerini kullandı.

Farkındalık etkinliği çerçevesinde Pizza dağıtımı yaptıklarını belirten Yüksekova Ekoloji Kültürel ve Dağcılık Spor Kulübü Derneği (YEKDASDER) Başkan Yardımcısı Hakan Zanyar Aykut ise “Ortak çalışma ile çocukların yüreklerine dokunmak ve her şey çocuklar için başlattığımız proje çerçevesinde bugün pizza dağıttık. Projemizin birinci ayağını gerçekleştirdik. Bugün bize büyük destek veren Domino's Pizza Yüksekova Şubesinin sahibi Tuncay Tekirdağ ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Burada bize gerekli izin noktasında destek veren Kaymakamımız Ömer Çimşit'e ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Hocamıza teşekkürlerimizi sunuyoruz'' Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2022, 20:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER