Yüksekova Orman Mahallesindeki Mezarlıkta Temizlik Çalışması Yapıldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçe Orman Mahallesinde bulunan Mezarlık sonbaharda kurumuş otlardan ve başıboş atılan çöplerden temizlenmesi için harekete geçildi.

Yüksekova Orman Mahallesindeki Mezarlıkta Temizlik Çalışması Yapıldı

CAHİT YİĞİT - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova'nın Orman Mahallesinde bulunan Mezarlık sonbaharda kurumuş otlardan ve başıboş atılan çöplerden temizlenmesi için harekete geçildi.

Yüksekova Orman Mahallesinde bulunan Mezarlık kurumuş otlardan ve çöplerden dolayı kötü bir görüntü vermesi üzerine İmam Halil Akdoğan öncülüğünde başlatılan mezarlık temizliği Ramazan ayının başlamasıyla cemaatin de yer almasıyla çalışmalarına başlandı.

Ramazandan beri başlatılan temizlik 6 kişiyle devam ederken, çevreye kötü bir görüntü veren Mezarlık, temizliğe başlandıktan sonra güzel bir görüntü sundu.

Mezarlık temizliği ile ilgili açıklamalarda bulunan İmam Halil Akdoğan, '‘Kutsalımız olan her şeye değer vermemiz gerekir. Bu mezarlıkta hemen hemen hepimizin çok değer verdiği sevdiklerimiz yatıyor. Elbette dualarımızda onları unutmamak lazım. Ama sonbaharda kurumuş otlardan geriye kalan ve etrafa başıboş atılan çöpler kötü bir görüntü bırakıyor. Bunu her gördüğümüzde içimiz yanıyor. Temizlemeye karar verdiğimiz Mezarlığımız çok daha güzel olacak. 3 yıl önce de Mezarlığın etrafına demirden ve briketlerden oluşan istinat duvarını yardımsever ve hayırseverlerin desteğiyle yapmıştık. Örnek bir Mezarlık oldu. Bu çevre temizliği içinde yine yardımsever ve hayırsever insanlarımızdan destek bekliyoruz'' İfadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2023, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER