Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (3) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (3) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

İŞ ADAMI - İSMET ÖLMEZ: Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

İŞ ADAMI - TEOMAN ZEYDAN: Rahmet ve mağfiret mevsiminin son ayı, mübarek Ramazan Ayı'nı geride bırakıp  Ramazan Bayramı'nı karşılıyoruz.
Toplum olarak yüzyıllardır aynı duygularla ilk günkü gibi büyük bir coşkuyla karşıladığımız bu müstesna günlerde; ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla biraraya gelip birlik ve beraberlik içerisinde sevincimizi paylaşıyoruz.
Manevi anlamda rahmet ve mağfiret mevsiminin tamamlayıcısı olan tüm Ramazan Bayramlarında olduğu gibi bu bayramda sevdiklerinizle birlikte sevincinizi, mutluluğunuzu yaşayacağınız güzel bir bayram temenni ediyorum.
Sağlık nedeniyle bu bayram beraber olamayacağım tüm Hakkarili hemşehrilerim başta olmak üzere tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum.
Rabbimden bu mübarek günlerin ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve esenlik getirmesini diliyorum.
Cenab-ı Allah yaptığımız ve yapacağımız bütün ibadetleri kabul eylesin.

HAZEYİ İNŞAAT – FAHRETTİN HAZEYİ: Kardeşlik bağlarımızı güçlendirerek, manevi huzur içerisinde günahlardan, kusurlardan arınarak eda etmeye çalıştığımız rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygular içerisinde Mübarek Ramazan Bayramı’nın birlik beraberlik ve kardeşliğimizi daim kılması dileğiyle; tüm Yüksekovalı vatandaşlarımızın, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında görevli arkadaşlarımın ve ailelerinin Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, Bayramı sağlık ve mutluluk içerisinde geçirmesini temenni ederim.

ÖNER EMLAK - H.HABİP ÖNER: Bayramımız insanlığa barış nefesi olsun, yeni bayramlar doğursun. Sevincimiz tohum olup toprağa düştüğünde yeni sevinçler yeşertsin. Huzurumuz nice huzursuzlukların çaresi; mutluluğumuz insanlığın kalbini delen acıların tesellisi olsun. Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, affı, afiyeti, inayeti bizlerle olsun. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ), YÜTSO GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU BAŞKANI VE İŞ İNSANI – AHMET MALAK: Ramazan Bayramına, milletçe birlik ve beraberlik içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, toplum olarak sevinçlerimizi, mutluluklarımızı ve hüzünlerimizi paylaştığımız, birlikte yaşama irademizi ve dayanışma ruhumuzu güçlendiren zamanlardır. Ramazan Bayramının ülkemiz, milletimiz, tüm İslam Âlemi ve insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum.

ÖZ ÇORUHLAR İNŞAAT - VELİ ÇORUH: Bizi millet yapan ve kardeşçe bir arada yaşamamızı sağlayan ortak manevi değerlerin, yalnızca bu ay ve Ramazan Bayramı ile sınırlı kalmaması, birlik ve beraberliğimizin, toplumsal huzurumuzun ve barışın daim kılınması, en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri bütünleştiren sıcak ve samimi duyguların toplumun tüm kesimlerini kuşatmasını, bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirmesini diliyorum.  Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve esenlik içinde bir bayram geçirmelerini diliyorum.

KIZILDOĞAN ASANSÖR - RECEP KIZILDOĞAN: Bayramın İslam alemine, milletimize ve tüm insanlık ailesine ve hususen hemşerilerimize sıhhat, selamet ve huzur getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı mübarek olsun.

NİŞAN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ - CEVHER NİŞAN: Yaşamımıza sayısız güzellikler katan rahmet, huzur ve bereket mevsimi Ramazan ayını nihayete erdirirken yeni umutlarla bir Bayrama daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle, Bayramın, kardeşlik ve dostluk bağlarımızın canlanmasına, birlik ve beraberliğimizin daha da güçlenmesine vesile olması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızı muhabbetle selamlıyor, Ramazan Bayramınlarını tebrik ediyorum.

DİŞ HEKİMİ SABAHATTİN ÇOÇGABizler sevinçte ve kederde yek vücut olan, birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelen bir milletiz. Bu zor günleri aşacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum.

YAŞAM ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ - ORHAN AYDIN: Bayramlar, Rabbimizin bir nimeti olmasının yanı sıra, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek, kardeşlik ahdimizi yenilemek için de önemli bir fırsattır. Bayram, paylaştıkça anlam kazanır. Bu mübarek günde dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Bu vesileyle, idrak ettiğimiz mübarek Ramazan Bayramını fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeliyiz. Ramazan Bayramınızı kutluyor, bu mübarek günlerin, tüm İslam alemiyle birlikte ülkemiz, milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için barış, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini, refaha vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

DONAT İNŞAAT - NECAT DONAT: Şer kapılarının kapalı, hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine, ettiğimiz dualar ve eda ettiğimiz ibadetler kabul olsun inşaallah. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

OTO KISMET – NACİ TUNA: Ramazan Bayramı vesilesiyle tutulan oruçların, verilen fitrelerin, yapılan ibadet ve duaların Allah katında kabul olmasını diliyorum. Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

SERAMİKSAN ELİT KLAS - YASİN ARSLAN: Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

ÖZ ATALAY RENT A CAR - İHSAN ATALAY: Yüksekova'mızda yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve gönül coğrafyamızda bulunan tüm kardeşlerimizin Ramazan Bayramlarını en içten dileklerimle kutluyor, aileleri, akrabaları ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini diliyorum.

ELİT KLAS İNŞAAT&OTOMOTİV CİHAT ARSLAN: Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin anımsandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, Ramazan Bayramını hep birlikte karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

AK UMUT YAPI İNSAAT LTD ŞTİ - ŞAHABETTİN YALÇIN: Kültürümüzde önemli bir yere sahip olan bayramlar, bizleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren, inancı, ibadeti, tarihi, kültürü bir sevinç atmosferinde buluşturan özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, Bayramın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 12:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER