Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (4) - 2023

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (4) - 2023

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2023 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

Kateks Madencilik - Orhan Kaya:  Rahmetin, bereketin ve şefaatin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, huzur içinde bayrama ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle; hep birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı nice bayramlara kavuşmak temennisiyle; başta Yüksekovalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam dünyasının mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.

Nişan Garden ve Auto Center  - Teoman Nişan: Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun.

Balcı Nedim - Nedim Babat: Başta esnaf camiası olmak üzere milletimizin ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, birlik ve beraberlik içinde mutlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum.

Yurtiçi Kargo - Kerem Şahin: Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı günlerdir. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle. Hayırlı bayramlar dilerim.

Takva Madencilik - İbrahim Kaya: Bir yandan ibadet, sükunet, yardımlaşma ve dayanışmanın çok olduğu Ramazan-ı Şerif’i geride bırakmanın hüznünü yaşarken diğer taraftan mübarek Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bu vesile ile mübarek Ramazan Bayramının başta ülkemiz olmak üzere güzel Yüksekovamıza hayır, bereket ve bolluk getirmesini temenni ediyor, en içten dileklerim ile tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.

Serhat Petrol Shell ve Total Bayisi - İdris Bozkurt: Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günlerin başlangıcı olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlarız.

İş İnsanı - Abdulhaluk Kaçan: Huzur ve bereketle geçirdiğimiz mübarek ayların ardından, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğu içindeyiz. Mübarek Ramazan Bayramı’nın şehrimize, ülkemize ve İslam alemine esenlikler kazandırmasını, ülkemizin huzuruna ve birliğine katkı sağlamasını Cenabı Allah’tan diliyorum. Bayramınız mübarek olsun.

Teknocell İletişim - Tahir Demir: Mübarek ramazan bayramının bütün İslam âlemine barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni eder, tüm İslam âleminin bayramı kutlu olsun.

Kerimoğlu Coca Cola Bayisi: Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temenni ederiz iyi bayramlar.

Nişan Gıda Ltd. Şti. Genel Müdürü - Cevher Nişan:  Ramazan-ı Şerifin rahmet, mağfiret ve bereket ikliminden sonra yeni bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd ü senalar olsun. Bu bayramın ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve bütün insanlığa huzur, barış, merhamet ve esenlik getirmesini Yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Bayramınız mübarek olsun.

Mabel Cafe&Restaurant - Metin Kaplan - Oktay Kartal: Dualarınızın kabul olduğu, sevgi, saygı ve hoşgörünün yoğunlaştığı güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

S.S. 23 Nolu Motorlu Taşıyıcılar Esendere Kooperatifi Başkanı - Serdar Kaya: Yeni umutlarla karşıladığımız Ramazan Bayramının Yüksekova için daha güzel günleri için bir başlangıç olmasını temenni eder, kıymetli hemşerilerimizin ramazan bayramını kutlarız.

Taksici Esnaf - Hamdi Çavlı: Ramazan ayının bereketi ve huzuru, hayatınızın her anında size eşlik etsin. Sevdiklerinizle birlikte mutlulukla dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle. Bayramınız mübarek olsun!.

Sporlife Giyim - Savaş Özcanan: Ramazan Bayramı, bizler için bir araya gelmek, dayanışma ve sevgi dolu bir zaman dilimidir. Sevdiklerinizle birlikte sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi dilerim.

Arslan Oto Kurtarma - Mazlum Arslan: Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Dargınların barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

TOKİ Et Market - Turan Baran: Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı, dargınlık ve küskünlüklerimizi unutarak, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramını kutlar, Bayramın şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa, sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.

Naz-Peri Pastane & Cafe - Senar Altan: Ramazan Bayramının başta tüm insanlığa, İslam âlemine ve Yüksekova'mıza hayırlar getirmesini ve manevi kurtuluşumuza vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor ve herkese sevdikleriyle beraber iyi bir bayram geçirmelerini diliyorum.

Roj Makina - Selami doğma - Hacı Doğma ve Feyyaz Doğma: Birlik, beraberlik ve kardeşliğe vesile olması temennisiyle bütün Yüksekovalı hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Real Yapı Duşakabin - Ercan Bafra - Cihan Bafra: Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan Bayramınız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2023, 20:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER