Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (9) - 2022

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

Yüksekova Ramazan Bayramı Mesajları (9) - 2022

YÜKSEKOVA GÜNCEL - HABER MERKEZİ

Yüksekova Halkı bizler aracılığıyla paylaştıkları 2022 Ramazan Bayramı mesajlarında, Huzur ve yaşanan mevcut sıkıntı ve sorunların bir an önce bitmesini temennisinde bulundular.

MESAJLAR ŞÖYLE:

EFOR KATLI MAĞAZALARI - İSLAM İŞÖZÜ: Bayram demek, huzur, bereket, sevinç ve paylaşmak demektir. Bu güzel günlerin herkese hayırlı olmasını dilerim. Yüksekovalı hemşerilerimizin, vatandaşlarımızın, tüm İslam Âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlar, bütün evlere, gönüllere, huzur, bereket ve neşe getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ederim. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

İNANLI KÖYÜ MUHTARI - MEHMET YILMAZ: Bizler sevinçte ve kederde yek vücut olan, birlik ve beraberlik içinde her türlü zorluğun üstesinden gelen bir milletiz. Bu zor günleri aşacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesileyle tüm hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum.

YASİN DIŞ TİCARET - YASİN CAN: Kıymetli hemşerilerimizin ve tüm İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; Rabbimizden birliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu daim kılmasını niyaz ediyorum.

BURAK MOBİLYA - VEDAT ÇELİK: Bayramlar güzeldir, berekettir, umuttur, özlemdir, birlik ve beraberliktir. Yaptığınız ibadetler ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

YAZAR - KORKMAZ KIRTASİYE - CUMHUR KORKMAZ: Kıymetli hemşerilerimizin ve tüm İslam Âlemi'nin Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyor; Rabbimizden birliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu daim kılmasını niyaz ediyorum.

MİRHAN AS OTO YIKAMA - SEYİTHAN TÖRE: Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşanması halinde, hayatın nasıl güzelleştiğini görmemize vesile olan; kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemizi sağlayan çok özel günlerdir. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

GAZİANTEP SICAK TATLILARI - METİN: Bu mübarek ve hayr dolu günleri layığı ile yaşamayı temenni ederken, şehrimizin, ülkemizin, milletimizin, tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını kutluyor, sağlık ve huzur içinde, birlik ve beraberlik dolu nice bayramlara ulaşmayı diliyorum.

AKPINAR KÖYÜ MUHTARI - NUSRET TURGUT: Eşin, dostun, akrabanın, hastaların ve büyüklerin ziyaret edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların giderildiği, küskünlerin barıştığı sevgi ve mağfiret günleridir. Herkesin mübarek Ramazan Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, sevdiklerinizle beraber sağlık ve mutluluk içinde bir bayram geçirmenizi diliyorum.

BY MONTANA ERKEK GİYİM - ORHAN: Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, bayramın Yüksekovalı hemşerilerimize, ülkemize, milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa adalet, barış, huzur, bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Dua ile kalın.

TUANA CAFE PATİSSERİE - ADEM MUHAMMED ÖZBEKER: Sevgi, kardeşlik, birlik ve beraberlik duyguları içinde idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı'nın, coğrafyamıza ve dünyamıza huzur getireceğine, toplumsal dayanışmamızı pekiştireceğine olan inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm müslüman kardeşlerimin Ramazan Bayramını en içten duygularla kutluyorum.

Ülkemizde ve tüm İslam Alemi'nde bir Ramazan Bayramı'nı daha birlikte idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm Yüksekovalı hemşerilerimin Ramazan Bayramını gönülden kutlar, bayramın şehrimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sevgi, hoşgörü, kardeşlik, huzur, bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum.

ZAGROS MARKALAR DÜNYASI: Değerlerimize sahip çıktığımız ve hayatımıza sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece daha güzel bir dünyaya ulaşacağız. Bu güzel bayram günlerinin sevinçlere, mutluluklara vesile olmasını diliyorum. Yüksekovalı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bayramın İslam alemine, milletimize ve tüm insanlık ailesine ve hususen hemşerilerimize sıhhat, selamet ve huzur getirmesini Cenab-ı Hakk'tan niyaz ediyorum. Ramazan Bayramı mübarek olsun.

Bayramlar güzeldir, berekettir, umuttur, özlemdir, birlik ve beraberliktir. Yaptığınız ibadetler ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

Şer kapılarının kapalı, hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine, ettiğimiz dualar ve eda ettiğimiz ibadetler kabul olsun inşaallah. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

CADDE RENT A CAR: Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi, saygı ve dayanışmanın perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bu günlerin kıymetini bilenlerden olalım. Bu vesileyle tüm akrabalarımızın ve hemşerilerimizin Ramazan Bayramını kutluyorum.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2022, 18:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER