Yüksekova TOKİ Sitelerinde Yaşayan Vatandaşlardan Servis Talebi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinin Yeni TOKİ Sitelerinde yaşayan vatandaşlar, yetkililerden TOKİ istikametinde çalışan belediye otobüsü ve minibüslerin sayısının arttırılması talebinde bulundular.

Yüksekova TOKİ Sitelerinde Yaşayan Vatandaşlardan Servis Talebi
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ilçesinin TOKİ Sitelerde yaşayan vatandaşlar, yetkililerden TOKİ istikametinde çalışan belediye otobüs ve minibüslerin sayısının arttırılması talebelerinde bulundular.

İlçe'nin İpekyolu üzerinde bulunan, Esenyurt mahallesine bağlı TOKİ Sitelerinde yaşayan vatandaşlar, Pandemi sürecinde TOKİ Sitelerinde istikametine çalışan belediye otobüslerinin sayısının az olduğunu ve arttırılmasını istediler.

Yüksekova Kaymakamlığınında TOKİ Sitelerine taşınmasıyla beraber ilçe merkezinde yaşayan vatandaşaların bir çok evrak işlemlerini halletmek için TOKİ'ye gelme zorunda kaldığı ve bu istikamette çalışan araç sayısının az olması nedeniyle sıkıntı yaşadıklarını, dile gtirdiler. Bundan dolayı yetkililerin bu soruna bir an önce çözüm getirmesini istediler.

Araç sayılarının arttırılması isteğini dile getiren TOKİ sakinleri, ''
TOKİ sitelerine her geçen gün yeni ailelerin taşınmasıyla beraber büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bununla beraber hergün çarşı merkezine gitmeye zorunda olan bizler, bu hatta çalışan otobüslerin az ve minibüslerin hiç olmaması nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşamaktayız. Ayrıca pandemi sürecine uygun olmayan bir sosyal mesafeye maruz kalıyoruz, büyük bir endişe içerisindeyiz. Yetkililerin sesimize kulak vermelerini istiyoruz''ifadelerini kullandılar.



Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2020, 00:36
YORUM EKLE
YORUMLAR
Oktay Çoruh
Oktay Çoruh - 4 yıl Önce

Aynen artırılması gerek çok mağdur kalıyoruz yarım saat beklerken otübüsü oda gelirken. Dolu halinde geliyor

SIRADAKİ HABER