Yüksekova Ve Şemdinli STK'larından Yeni Yıl Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ve Şemdinli ilçesindeki STK'lar Yeni Yıl Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

Yüksekova Ve Şemdinli STK'larından Yeni Yıl Mesajı

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova ve Şemdinli ilçesindeki STK'lar Yeni Yıl Nedeniyle Mesaj Yayınladı.

STK'ların Yeni Yıl Mesajları Şöyle: 

HAKKARİ ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI MUHARREM TEKİN: Ekonomik zorluklarla geçen bir yılın ardından olumlu ve iyimser her gelişmeye çok ihtiyacımız olduğu kuşkusuzdur. Ülke olarak, huzura, mutluluğa ve ekonomik istikrara hiç olmadığı kadar muhtaç haldeyiz. Takvim yaprakları yeni bir yılı göstermeye başlarken, geride bıraktığımız 2022 yılını malesef olumsuz anıyoruz. Ama yine de yeni yıla umutlarla bakmak lazım. 2023 yılında, en çok ihtiyacımız olan barış, demokrasi ve eşitlik değerlerine ulaşmak umuduyla, herkesin yeni yılını tebrik ederim.

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANI SALİH ÖZDEMİR: 2022 yılı ülkemiz ve sehrimiz büyük bir yenilenmenin ve değişimin hızla devam ettiği bir yıl olmuştur. 2023 yılı ise, bu çalışmaların uygulamaya dönüştüğü ve sonuçlarının görülmeye başlandığı bir yıl olacaktır. Yeni yılın tüm ülkemizde ve tüm dünyada sağlık, mutluluk, bolluk, bereket, kardeşlik, huzur ve refah içerisinde geçmesini diliyorum.

YÜKSEKOVA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI VEDAT ÇOĞAÇ: Türkiye olarak Yüksekova olarak Esnaf olarak acısıyla, tatlısıyla çok yoğun bir yılı geride bırakıyoruz. 2022 yılı zor bir yıl oldu. Alınması gereken bir çok ders niteliğinde tecrübe ile 2022 yılını geride bırakıyoruz. Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak 2023 yılında da esnaflarımızın istek, ihtiyaç ve menfaatleri doğrultusunda yapacağımız çalışmalarımız ile Yüksekova'mıza ve Esnaflarımıza olağan gücümüz ile destek verecek yanlarında olacağız. 2023 yılının Ülkemize, Yüksekova’mıza ve Esnaflarımıza iyilik, huzur, bollluk ve sağlık getirmesini temenni ederken tüm vatandaşlarımızın ve hemşerilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.

YÜKSEKOVA ESNAF SANATKÂRLAR KREDİ VE KEFALET KOOPERATİFİ BAŞKANI SABAHATTİN KEPENEK: Yeni yılın tüm insanlığa huzur, mutluluk, bolluk ve bereketler getirmesi dileğiyle tüm Esnaf Sanatkârlarımızın ve Halkımızın yeni yılını kutlar, selam ve saygılarımı sunarım.

YÜKSEKOVA ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ESNAF ODASI BAŞKANI SELAMİ DURNA: 2022 yılı acılarımızla, hüzünlerimizle, sevinçlerimizle geride kaldı. Yeni bir yıla girmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Şoför Esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıların üstesinden geleceğimize olan inancımızı asla kaybetmedik. Yüksekova Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak yeni yılın tüm meslektaşlarımıza mesleki açıdan verimli, kendilerini geliştirici bir yıl olmasını temenni ediyor, 2022'nin tüm vatandaşlarımıza ve Yüksekovalı hemşerilerimize huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.

YÜKSEKOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS BAŞKANI TİMUR SEVİ: 2023 yılının milletimize, Yüksekova’mıza, ülkemize, dünyamıza ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, bütün sevdiklerime saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

HAKKARİ DAMIZLIK SIĞIR YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANI - MEHMET TEKİN: Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

HAKKARİ TÜKETİCİLER BİRLİĞİ DERNEĞİ BAŞKANI PERVİZ GEÇİRGEN: Önümüzdeki yılların, ülkemizin ve şehrimizin gücüne güç katacak yıllar olması için, üretmeye ve üreticiye destek olmaya devam etmek gayreti ve temennisiyle milletimizin ve hemşerilerimizin yeni yılını kutluyor, 2023'ün hepimize sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini diliyorum.

YÜKSEKOVA SANAYİ SİTESİ KOOPERATİFİ BAŞKANI - KEREM ÖZDEMİR: Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her hedefinize ulaşacağınız ve her sınavdan başarıyla çıkacağınız bir yıl olsun 2023! Yeni yılınız hayırlara vesile olsun!

S.S 16 NOLU ÖĞRENCİ TAŞIMA KOOPERATİF BAŞKANI BEHCET ÖZDEMİR: Ülkemiz, Yüksekova’mız ve Kooperatifimiz için güzel bir yıl olmasını diliyor, sevdiklerinizle en güzel zamanlarınızı geçirmenizi temenni ediyoruz. Hayırlı Yıllar Diliyorum.

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2022, 01:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER