Yüksekova Yaşam AVM İndirim Başlattı

koronavirüs bahanesiyle temizlik ve gıda ürünlerine zam yapılırken sırf vatandaşlar mağdur olmasın diye, Yüksekova Yaşam Alışveriş Merkezleri indirime gitti.

Yüksekova Yaşam AVM İndirim Başlattı
METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

koronavirüs bahanesiyle temizlik ve gıda ürünlerine zam yapılırken sırf vatandaşlar mağdur olmasın diye, Yüksekova Yaşam Alışveriş Merkezleri indirime gitti.

35 yıldan fazladır bu sektörde hizmet verdiklerini kaydeden AVM müdürü Orhan Aydın, fırsatçılara karşı halkın mağdur olmaması için indirimlere gittiklerini belirtti.


Aydın, “Korona virüs salgını nedeniyle halkımız zor günlerden geçmektedir. Bazıları bunu fırsatçılığa dönüştürmüştür. Yüksekova halkının menfaatlerini düşündük ve bu yönde kararlar aldık. Korona virüs salgını başladığından beri biz fiyatlarda hiçbir oynama yapmadık. Böyle süreçlerde halkımızın menfaatine yararlı hareket etmek bizim görevimizdir. Bu tür durumlar gelip geçicidir. Tek seferlik menfaat sağlamak yerine yarını düşünüp duyarlı ve vicdani hareket etmek daha yerindedir. Halkımızın durumu ortada. İlçemiz ekonomik bir darboğazdan geçiyor. Böyle bir süreçte olması gereken vatandaşa yardımcı olmak ve olabildiğince indirime gitmektir. Bu düşünceden yola çıkarak birçok üründe indirime gitme kararı aldık” dedi.


Alışveriş yapan Emrah Onat adlı vatandaş ise,’’Malum koronavirüs her yeri sarmış durumda bizde eve erzak almak için alışverişe çıktık. Fiyat konusunda bir çok yere gittim. Duyduğuma göre herkesi diyorlar Yaşam Alışveriş Merkezinde her şey çok yükselmiş halbuki aksine buranın fiyatları daha uygun ve bir sürü eşyada aldım inan fiyatlar gayet güzel ve uygun.Ben geçenlerde salça aldım 37 TL’ye, bugün baktım 29 TL olmuş fiyatlar gayet güzel. Baktığımızda zaten iş yerin sahibi hakikaten tüm vatandaşlara yardımcı oluyor. Allah onlardan razı olsun bu günleri fırsata çevirmedikleri için.’’İfadelerini kullandı





Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2020, 16:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
Lavin
Lavin - 4 yıl Önce

Kessinlikle çok indirim yapmışlar sağolsunlar ben de alışveriş yaptım orda

SIRADAKİ HABER