Yüksekova yeni yıl mesajları (2) - 2021

Yüksekova yeni yıl mesajları (2) - 2021

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova'nın Yeni Yıl Mesajlarını sizler için sayfamıza taşıdık.

FEHA İNŞAAT- Bedri Gündüz - Yeni yıl Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun...

İMZA - Fahrettin Tüner - 2021 yılı öyle bir yıl olsun ki, 2020 yılının tüm olumsuzluklarını bize unutturabilsin.. İsteklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle...

ELVİN MOVBİLYA - Seyfettin Doğan - Geleceği oluşturacak her yeni günün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

SAVAŞAN MOTORS- Rıdvan Savaşan - Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle, kötüsüyle bir yıl daha geçti. Yeni yılın tüm insanlığa sağlık getirmesi dileğiyle...

ERKUŞ AUTO - Bilal Erkuş - Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun

MAKINE MÜHENDISI - Felek Kağan - Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

DOĞU KIRAS FİSTAN DİYARI - Nevzat Boz - 2021 yılının dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelere açılması dileğiyle mutlu yıllar.

GÜNEŞ MOBİLYA - Osman Göztepe - Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını. Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç. Yeni yılınız kutlu olsun.

ART GÜZELLIK VE YAŞAM - Sevdiklerinizle birlikte mutluluğa yol alacağınız bir yıl dileriz. Hoş geldin 2021

Uzman Doktor - Müdür Taniş - Yeni yılın sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

DİVAN OCAKBAŞI - TARIK ÇOBANOĞLU - Yeni yılın sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeni yılınız kutlu olsun.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 06:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER