Yüksekova yeni yıl mesajları (5) - 2021

Yüksekova yeni yıl mesajları (5) - 2021

METİN TEK - YÜKSEKOVA GÜNCEL

Yüksekova'nın Yeni Yıl Mesajlarını sizler için sayfamıza taşıdık.

SAFİR GÜZELLİK MERKEZİ – FAZİLE YAŞAR - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

KARTAL MOBİLYA - Übeyit Kartal - Çok kazançlı, keyifli, sağlıklı, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle. Yeni yılınız kutlu olsun.

PARİS MOBİLYA - H. Suat Öner - Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel mektuplarla kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle...

YÜKSEKOVA LAHMACUN DÜNYASI - 2021 yılının başta esnaf ve sanatkârımız için bol kazançlı ve bereketli geçmesini, esnafımızın belini büken kira artışlarının adil, hak ve hukuk çerçevesi içinde uygulandığı bir yıl olmasını diliyoruz.

BABAT AYAKKABI - Çok kazançlı, sağlıklı, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

MİLA LAZER - Avni Arslan - Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir yıl daha geçti. Hoş geldin yeni yıl. Mutlu yıllar…

FIRAT GSM - Bir yıl daha bitiyor acısıyla, tatlısıyla, üzüntüsü ve neşesiyle. Yeni yıl yeni umutlar,yeni mutluluklar, yeni heyecanlar, yeni başarılar sağlık neşe getirsin Gerçekleşmesini istediğiniz ne varsa hepsinin olması dileğiyle...

JAKAMEN- Muhammet Kayak - Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızı aynı güzellikte geçirmenizi dilerim.

METİN TABACCO - Metin Yeşiloğlu - Yeni yılını tüm yüreğimle kutlar daha nice yıllar sağlıkla başarıyla sevdiklerinle birlikte gör

meni ve geçirmeni dilerim.

BURÇAK UNLU MAMÜLLERİ - Nesin Akça - Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar sizinle olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

VİTAMİN HALK PAZARI - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

CİLO DAĞI ULUDORUK SU - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

ÖZ MERSİN TANTUNİ - Taner Çelik - Yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve başarı getirmesini temenni eder, yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarım.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2021, 06:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER